Odesláno čtvrtek v 09:22 2 dny Autor Když přišla e-mailem faktura s vyúčtováním, tam není QR?Nebo v aplikaci / na webu po rozkliknutí faktury s vyúčtováním? Upraveno čtvrtek v 09:24 2 dny uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno čtvrtek v 09:23 2 dny Nelze stáhnout faktura. Ale ve staré app můj Vodafone byl QR kód přímo v aplikaci. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno čtvrtek v 09:25 2 dny Autor Já si poslední fakturu otevřu v původní starší aplikaci i v nové. QR tam však nevidím. Zřejmě tím, že mám přeplatek. Upraveno čtvrtek v 09:25 2 dny uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno čtvrtek v 10:38 2 dny @Ondra - Vodafone vse funguje po aktualizaci. Dekuju Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno čtvrtek v 11:44 2 dny Nepřečtená zpráva je pořád nepřečtená po aktualizaci aplikace Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno čtvrtek v 11:49 2 dny Autor Má cenu se v Google Play přidat do testování beta verze, nebo ne? Komu se to pak hlásí, udělá se s tím něco dřív než to psát sem a to se pak předává dál? P.S. Zprávy mám už dokonce dvě. Nově je tam Roaming na den. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno čtvrtek v 14:37 2 dny před 2 hodinami, mrzic napsal:Nepřečtená zpráva je pořád nepřečtená po aktualizaci aplikaceUž je to v pořádku. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno čtvrtek v 16:41 2 dny Autor Mám v3.1.0 a teda stále přetrvává:Anglické pokyny na otisk prstu Dvě nepřečtené zprávy Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno pátek v 12:51 1 den Centrum péče @marek-81 QR kód je přímo ve Vyúčtování, to je v PDF dostupné nejpozději do 3 dnů od ukončení zúčtovacího období. Máte pravdu, zobrazovali jsme ho v původní aplikaci, v nové s tím také počítáme, je to na seznamu vylepšení do budoucna.@Technikus Ohledně zpráv víme, že to nemusí ještě dobře fungovat například u TV služby. AJ info u otisku prstu kolegové mají zaznamenané, ale může to chvíli trvat, nové verze budeme vydávat pravidelně... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno pátek v 19:11 1 den Tak jsem si nainstalil ten plus zázrak. Fakt tedy je, že je tam více věcí, je to přehlednější a intuitivnější. Tedy můj subjektivní pocit. Info nad otiskem prstu je sice anglicky, ale to je úplně jedno - obrázek, kam přiložit palec je názorně pochopitelný (u mého mobilu se otisk dává na displej). Po přečtení zpráv se ztratí info o nových zprávách (takže v pohodě). Chybí info o vyúčtování - prý ještě není připraveno, mě to píše. Jinak nepozoruji nic katastrofálního. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.