Odesláno čtvrtek v 09:22 2 dny Autor Když přišla e-mailem faktura s vyúčtováním, tam není QR?Nebo v aplikaci / na webu po rozkliknutí faktury s vyúčtováním? Upraveno čtvrtek v 09:24 2 dny uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno čtvrtek v 09:23 2 dny Nelze stáhnout faktura. Ale ve staré app můj Vodafone byl QR kód přímo v aplikaci. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno čtvrtek v 09:25 2 dny Autor Já si poslední fakturu otevřu v původní starší aplikaci i v nové. QR tam však nevidím. Zřejmě tím, že mám přeplatek. Upraveno čtvrtek v 09:25 2 dny uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno čtvrtek v 10:38 2 dny @Ondra - Vodafone vse funguje po aktualizaci. Dekuju Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno čtvrtek v 11:44 1 den Nepřečtená zpráva je pořád nepřečtená po aktualizaci aplikace Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno čtvrtek v 11:49 1 den Autor Má cenu se v Google Play přidat do testování beta verze, nebo ne? Komu se to pak hlásí, udělá se s tím něco dřív než to psát sem a to se pak předává dál? P.S. Zprávy mám už dokonce dvě. Nově je tam Roaming na den. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno čtvrtek v 14:37 1 den před 2 hodinami, mrzic napsal:Nepřečtená zpráva je pořád nepřečtená po aktualizaci aplikaceUž je to v pořádku. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno čtvrtek v 16:41 1 den Autor Mám v3.1.0 a teda stále přetrvává:Anglické pokyny na otisk prstu Dvě nepřečtené zprávy Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 22 hodinami22 hod Centrum péče @marek-81 QR kód je přímo ve Vyúčtování, to je v PDF dostupné nejpozději do 3 dnů od ukončení zúčtovacího období. Máte pravdu, zobrazovali jsme ho v původní aplikaci, v nové s tím také počítáme, je to na seznamu vylepšení do budoucna.@Technikus Ohledně zpráv víme, že to nemusí ještě dobře fungovat například u TV služby. AJ info u otisku prstu kolegové mají zaznamenané, ale může to chvíli trvat, nové verze budeme vydávat pravidelně... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 16 hodinami16 hod Tak jsem si nainstalil ten plus zázrak. Fakt tedy je, že je tam více věcí, je to přehlednější a intuitivnější. Tedy můj subjektivní pocit. Info nad otiskem prstu je sice anglicky, ale to je úplně jedno - obrázek, kam přiložit palec je názorně pochopitelný (u mého mobilu se otisk dává na displej). Po přečtení zpráv se ztratí info o nových zprávách (takže v pohodě). Chybí info o vyúčtování - prý ještě není připraveno, mě to píše. Jinak nepozoruji nic katastrofálního. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.