Odesláno 1. září 2025 1. zář Bych očekával takovou podmínku uvedenou v ceníku. Ale tam je několik zařízení, ze kterých by si mohl eventuálně zákazník vybrat.Poptá jej a pak se nakonec dozví totok... Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 1. září 2025 1. zář asi jich maji malo, tak jenom nekomu, treba casem to bude pro vsechny Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 1. září 2025 1. zář To stále nebrání v ceníku u CM3500 dát hvězdičku a tam vysvětlivku, že toto zařízení lze pronajmout pouze k ... Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 1. září 2025 1. zář Centrum péče @Radik Dobré odpoledne, omlouvám se, tohle nebyla správná informace, v nejbližších dnech vám znovu napíšeme a dořešíme to. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 1. září 2025 1. zář @Radik To určitě tak není, ale pravděpodobně to je jen k nejvyššímu 2 Gbps tarifu. @kotasek Tipnul bych si, že to je řešení toho, že Fritzbox nemá bridge. Premium - - - -
Odesláno 1. září 2025 1. zář @Ondra - Vodafone v patek jsem volal na infolinku se zadosti o vymenu compalu za prevodnik, operatorka si vzala ctyri terminy (s tim, ze primo ona vybrat termin nemuze) a ze mi nekdo da vedet, ktery termin si vyberete. Dneska ani v patek nikdo nepsal ani nevolal, neni to zvlastni? Diky. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 1. září 2025 1. zář @Ondra - Vodafone asi bylo dobrý tady uvést oficiální vyjádření k jakým tarifům a za jakých podmínek je ten uvedený modem/převodník možné získat do pronájmu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. září 2025 1. zář před 5 hodinami, mojmax napsal:Dostal jsem informaci od technika VDF, že tyto modemy se (zatím?) budou nabízet pouze pro firemní zákazníky, nikoliv pro domácnosti.Ono je to logické jelikož u Home přípojky stále nabízí DS lite a nedovedu si pžedstavit, že někdo má router podporující DS lite a vůbec jak by to nastavil. U mě jako Home přípojky jelikož si platím pevnou IP 4 adresu by problém nebil, já můžu dát modem do bridge kdykoliv stejně jako přípojka na firmu, která má pevnou IP 4 adresu v ceně a s tím spojený dual stack. Premium Super+ ALLinONE Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno 1. září 2025 1. zář @Jenda055 U domácí přípojky to jde bez problémů — samozřejmě pouze u přípojky s IPv4 (může být dynamická, to je jedno) v bridge režimu. Premium - - - -
Odesláno 2. září 2025 2. zář Teď jsem dostal zprávu od Vodafonu, že se omlouvají za špatnou informaci a že převodník si můžu objednat k jakémukoli tarifu. Takže dobré zprávy :) Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.