Odesláno před 8 hodinami8 hod Bych očekával takovou podmínku uvedenou v ceníku. Ale tam je několik zařízení, ze kterých by si mohl eventuálně zákazník vybrat.Poptá jej a pak se nakonec dozví totok... Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod asi jich maji malo, tak jenom nekomu, treba casem to bude pro vsechny Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno před 7 hodinami7 hod To stále nebrání v ceníku u CM3500 dát hvězdičku a tam vysvětlivku, že toto zařízení lze pronajmout pouze k ... Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Centrum péče @Radik Dobré odpoledne, omlouvám se, tohle nebyla správná informace, v nejbližších dnech vám znovu napíšeme a dořešíme to. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 6 hodinami6 hod @Radik To určitě tak není, ale pravděpodobně to je jen k nejvyššímu 2 Gbps tarifu. @kotasek Tipnul bych si, že to je řešení toho, že Fritzbox nemá bridge. Premium - - - -
Odesláno před 6 hodinami6 hod @Ondra - Vodafone v patek jsem volal na infolinku se zadosti o vymenu compalu za prevodnik, operatorka si vzala ctyri terminy (s tim, ze primo ona vybrat termin nemuze) a ze mi nekdo da vedet, ktery termin si vyberete. Dneska ani v patek nikdo nepsal ani nevolal, neni to zvlastni? Diky. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod @Ondra - Vodafone asi bylo dobrý tady uvést oficiální vyjádření k jakým tarifům a za jakých podmínek je ten uvedený modem/převodník možné získat do pronájmu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 5 hodinami5 hod před 5 hodinami, mojmax napsal:Dostal jsem informaci od technika VDF, že tyto modemy se (zatím?) budou nabízet pouze pro firemní zákazníky, nikoliv pro domácnosti.Ono je to logické jelikož u Home přípojky stále nabízí DS lite a nedovedu si pžedstavit, že někdo má router podporující DS lite a vůbec jak by to nastavil. U mě jako Home přípojky jelikož si platím pevnou IP 4 adresu by problém nebil, já můžu dát modem do bridge kdykoliv stejně jako přípojka na firmu, která má pevnou IP 4 adresu v ceně a s tím spojený dual stack. Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno před 5 hodinami5 hod @Jenda055 U domácí přípojky to jde bez problémů — samozřejmě pouze u přípojky s IPv4 (může být dynamická, to je jedno) v bridge režimu. Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.