September 22, 2025Sep 22 Teda, mně celý víkend v podstatě internet nejel. A když náhodou jel, tak upload byl někde kolem 20-30 mbps. Prý nějaké rušení, nicméně s VF Station (a první dny i s tímto modemem) nebyl (téměř) žádný problém. Zítra přijede technik, tak uvidíme... Ultra+ - - Commscope Arris CM3500 Brno
September 23, 2025Sep 23 Zatím si na ten vlastní nemůžu stěžovat. Jen nemám tarif 2Giga.https://www.speedtest.net/result/18262012259.png Premium - Základní Vodafone Station KrPole
September 29, 2025Sep 29 Tak jsem se taky chtěl zbavit Stationu a zavolal na podporu. Tam mi ale řekli, že převodník dávají jen k tarifu 2000/400 (což vůbec nepotřebuju). Mám to prostě zkusit jindy, nebo došlo zas k nějaké změně?Teď mám nějaký divný podnikatelský tarif 500/200 co ani není na webovkách. Super Profi - - Vodafone Station WiFi 5 Bubeneč
September 29, 2025Sep 29 V ceníku těch 500/200 je (strana 37).Co se týče informací, k čemu převodník lze, pokud se nic nezměnilo, tak dotyčný operátor sděluje nepravdivé informace a lze ho pořídit ke každému koaxu, kde není součástí služba pevná linka. Edited September 29, 2025Sep 29 by Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
September 29, 2025Sep 29 Já teda v ceníku žádný tarif 500/200 pro podnikatele nevidím, je tam pouze tarif Super+ určený pro domácnosti. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
September 29, 2025Sep 29 Aha, to se omlouvám pak já. Dal jsem CTRL+F, vložil 500/200 a viděl dva výsledky. Pokud to nejsou firemní tarify, to pak beru tedy zpět. U těch firemních tak mohou být pro převodník jiná pravidla, k čemu se vydává? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
September 29, 2025Sep 29 Mám dvě smlouvy, firemní 1000/300, na obou převodník. Nebylo to jednoduchý, ale hlavní problém byl v překonání dost tragické nepřipravenosti operátorů, jinak žádný odpor. V podstatě jsem je musel přesvědčit, že vím co chci, proč to chci a že mi to bude fungovat. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
September 29, 2025Sep 29 Care Centre @dvdkon Pěkný den, omlouvám se, taková informace není správná. Prosím, napište nám přes https://tam.je/forum - jednak, že máte zájem o výměnu, jednak, že jste dostal chybné informace, abychom na to mohli kolegy upozornit.Tak jsem se taky chtěl zbavit Stationu a zavolal na podporu. Tam mi ale řekli, že převodník dávají jen k tarifu 2000/400 (což vůbec nepotřebuju) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
October 1, 2025Oct 1 Ale jako teda nějakej tichej odpor (nebo globální nedostatek informací) k nasazování převodníku se vysledovat dá - teď mi přeposlal mail zákazník, kde byl požadavek na přechod na 1000/300 a výměnu modem -> převodník. Odpověď obchodníka: "Co se týče vašeho dotazu ohledně převodníku, ten není zapotřebí, pouze u rychlosti 2000 Mbps.". Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
October 1, 2025Oct 1 Možná, že s příchodem převodníku bylo plánováno ho vydávat pouze k 2 Mb/s a tak si tuto informaci všichni zapamatovali. Nicméně pak se zřejmě polevilo a nikdo už nějakou změnu interních podmínek nečetl... Nicméně, pokud zde bylo několikrát Vodafone podporou potvrzeno, že ho lze mít k jakémukoliv koax internetu (jen nesmí být součástí služeb pevná linka), tak to snad platí a je nutné dotyčné osoby odkázat sem, nebo nechť se informují interně ve Vodafone na patřičných místech.Možná bych viz zkušenost výše obešel "obchodníka" a provedl změnu služeb a výměnu modemu za převodník přes tam.je/forum, jak je uvedeno na této stránce v příspěvku úplně nahoře. To by mohlo klapnout. #VychovejSiSvehoObchodnika #PozadejOVymenuZaPrevodnik Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha