Odesláno před 12 hodinami12 hod Tvl mě vždy fascinuje, jak si dokáže někdo vyložit to co napíšu úplně jinak, než bylo myšleno a vůbec by mě to nenapadlo 🤣 @homberg K tomu nedostatku se vztahovalo jen to, co v odstavci, kde jsi označen. Jelikož to nebylo ze začátku nijak omezené na rozdíl od zásob, jsme tam, kde jsme. A informace, že se čeká už několik měsíců na dodávku dalších převodníků mám taky z VF a nemám důvod těm lidem nevěřit.Víš, já se občas bavím s techniky, kteří chodí na instalace a servisy a operátory na THD Vodafone. A tohle jsou věci, které si "u piva" řeknete jako perličku, co kdo má ještě doma za muzejní kousky. Také tomu rozumím o trošku více, než BFU, takže i na mě se občas někdo obrátí s žádostí o radu, takže i když to k životu nepotřebuji, tak se snažím zůstat ve střehu a udržovat si základní přehled. No a taky mě ty technologie trošku zajímají. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 12 hodinami12 hod Nedostatok modemov ma cela skupina Vodafone v Europe.. Commscope/Arris (rovnako ako dalsi vyrobcovia DOCSIS) nevyraba na sklad, ale serie/varky podla objednavok operatorov.. a nezacne vyrabat dalsiu seriu, kym nepride dostatocne velka objednavka.Neoficialny sivy trh (kde patri aj Werner, Normann a dalsi predajcovia) ma iba omrvinky, t.j. co zostalo z danej serie, ked ju operator neodobral celu. Upraveno před 12 hodinami 12 hod uživatelem quadra2030 Super - Základní - Bratislava
Odesláno před 7 hodinami7 hod @homberg Já takovou a podobnou elektronickou veteš prodávám a klidně Markovi tu nedostupnost věřím - nechtěj ani vědět kolik věci vidím s dostupností někdy během 1Q26 a to ještě s otazníkem. A když to má v sobě ssd, tak je otazník i u ceny 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.