Odesláno před 23 hodinami23 hod Centrum péče @jiri.mrazek Je to tak, tuto informaci jsem zde v tématu před časem zveřejňoval, s ohledem na nízké zásoby je do odvolání omezena nabídka převodníku a nabízíme ho pouze firemním zákazníkům k vybraným tarifům. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 21 hodinami21 hod @jiri.mrazek muzes si jej koupit, ve vedlejsim vlakne je na prodej za 4k Upraveno před 21 hodinami 21 hod uživatelem pavel87 Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno před 18 hodinami18 hod @Ondra - Vodafone Muzu se zeptat, proc je zasobovani prevodniky takovy problem? Protoze mate plne sklady jinych modemu? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Hlavní brzdou zásob, bude ta dvacka za pronájem...😅 Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno před 2 hodinami2 hod No, pokud byli lidé ochotni platit i víc - 70 / 100 / 120 Kč či kolik za jiný typ modemu a měli ho jen v bridge, tak by nemusel být problém ani pro Vodafone pronájem převodníku lehce zvýšit, ale nabídnout jej všem.Ale zřejmě nejde ani tak o peníze jak spíš o to, že je obecně převodníků málo. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Technikus Já bych to viděl i jinak, že dost lidí je líných, jak vši, jít a koupit si router. Když jsem měnil modem za převodník, tak hodinu předem mi volal technik, že jede, a jestli mám svůj router. Já jsem mu řekl, že mám Turris Omia, a proč se ptá, že je to snad jasné. No jak dojel tak říkal, jaké zažívá story k u T-Mobile, proto raději už volá předem. Problém je ten, ale není to problém T-Mobile, ale zákazníků, kteří aktivují novou službu. T-Mobile nabízí aktivaci s modemem (nevím, kolik chce za pronájem, jestli 70 korun nebo 100 korun) a druhou s modemem v bridge za 0 korun. No a prostě už měl asi 5 případů, kdy tam dojel s modemem v bridge a lidi na něj koukali, že potřebují vlastní router., a jelikož ta objednávka se musí stornovat, udělat nová s novou návštěvou přesto to ti zákazníci udělali. Než by prostě šli na Alzu, popřípadě, když nemají data do Datartu nebo Planea a koupili si router. Raději otravují a nechají jezdit lidi po zbytečných výjezdech. Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno před 1 hodinou1 hod Před hodinou, Jenda055 napsal:Hlavní brzdou zásob, bude ta dvacka za pronájem...😅Firemni zakaznici jsou zrejme solventnejsi, nez obycejni zakaznici. Tahle logika pokulhava. Tarify je to, oc tu bezi! :-( Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Tak já teda nevím, ale nejsem firemní zákazník. U nás není ani tarif 2000/400, ale jen 1000/60 a přesto jsem nikdy neměl problém si objednat hned na začátku na zkoušku FRITZ!Box 6690 a poté když mi neseděl, tak převodník. Pouze si platím několik let k domácím přípojce pevnou IPV4 adresu a teď je to asi vlastně nutnost, pokud chci Dual-stack. Tak asi to bude mé charisma při volání na infolinku. Tobi mě miluje. Upraveno před 1 hodinou 1 hod uživatelem Jenda055 Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.