Odesláno 20. října20. říj DS-Lite je hlavne o setreni verejnych IPv4 adries, aby ich nemusel operator pridelovat zakaznikovi. Upraveno 20. října20. říj uživatelem quadra2030 Super - Základní - Bratislava
Odesláno včera v 06:201 den Zdravim vsechny, povedlo se nekomu ziskat prevodnik Arris za 20,- Kc mesicne v ramci osobniho tarifu, treba pro tarif 1000/200? Mam VF Station ale stejne ho pouzivam jen v bridge rezimu, router mam pak vlastni. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno včera v 06:321 den Mám tarif 500/200 a výměna mi byla povolena. Nevím jak je to teď, ale já ho mám už tak měsíc doma. Vše jsem řešil přes kontaktní formulář. Super+ Start Základní Commscope Arris CM3500 Šumperk
Odesláno včera v 06:431 den Před nějakou dobou se psalo, že došly. Aktuální stav nevím, ale prý poté byly omezeny jen na 2Gbps službu a business služby. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno včera v 18:231 den Já žádal cca 3 týdny zpět. Řešil jsem svoje tarify přes retenční tak jsem si zažádal i o navýšení tarifu na koaxu s tím, že nechci Vodafone Station ani nic podobného ale ten obyčejný Arris, protože stejně používám bridge mode. Paní mi řekla, že modemy teď nejsou ale dostupnost ověří přes technické oddělení. Za dva dny volala s tím, že modemy teď nejsou takže mi ten tarif vůbec dát nemůže a domluvili jsme se na tom, že to zkusím znova za čtvrt roku. Překvapila mě ovšem s jednou dost zvláštní informací - prý mi stejně ten Arris samotný nemůže dát, protože se zapojuje v setu vždy s Vodafone Station, tzn budu stejně platit 120kč měsíčně za pronájem. Chvíli jsem jí to rozmlouval ale sama mi řekla, že nejsem jediný, kdo jí to tvrdí a jí samotné to taky přijde zvláštní ale takovou informaci dostala a nemůže s tím nic dělat (obzvlášť, když stejně nejsou).Ptal jsem se jí, zda si můžu tedy objednat ten nejvyšší tarif abych měl prioritu - prý ano ale ten převodník nedostanu a vnutí mi Fritzbox.Podotýkám, že se chovala profesionálně, byla milá a snažila se mi vyjít vstříc. Nedostatek je ovšem prý takový, že mě nezapíšou ani na čekačku a do toho ta divná informace o nutnosti mít obě zařízení. Pokud máte někdo novější nebo ověřenější informace tak budu rád. Dnes mám 500/60 a minimálně upload mě celkem limituje ale Vodafone Station opravdu nechci, když za ním mám vlastní síť. Paní mi navíc nabídla zajímavou cenu takže bych za 1000/200 platil méně než stávající tarif... Super Super+ Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod Vodafone by měl své zaměstnance líp proškolovat, teď to dělá evidentně hodně špatně... 😐 Ultra+ - Family CA modul, Commscope Arris CM3500 Praha Zbraslav
Odesláno před 14 hodinami14 hod No oni je proškolují, já se při prvním pokusu o přechod na převodník taky dozvěděl, že mi to bez jejich routeru nebude fungovat.Takže asi líp proškolit toho, co dělá školení. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 13 hodinami13 hod Je až neuvěřitelný, co se na fóru občas objeví za poznatek po telefonátu s Vodafone linkou.Už jen ta představa, že bych měl v pronájmu dvě zařízení pro internet? Převodník a Station? Už to takhle v této dvojkombinaci někomu pronajímají? 🤔 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 11 hodinami11 hod Centrum péče @krobotak Pěkný den, je pravda, že aktuálně převodníky nejsou, tato informace je správná. Druhá část nikoliv, to se omlouvám, že jste dostal chybnou informaci. Pokud byste měl převodník, tak už samozřejmě nepoužíváte Vodafone Station, ale za něj zapojujete jakýkoliv svůj router. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 9 hodinami9 hod Já jen upřesním, že k převodníku se dává WiFi7 Router 10 Gbit/s Zyxel EE5301 nikoliv Vodafone Station. Ale Vodafone Station je jen obchodní označení skupiny modemů pro DOCSIS (Arris TG3442 s WiFi 5 resp. TG6442 s WiFi 6) a poté Vodafone Station Fibre, který by si měl nechat Vodafone vyrábět a je veden jako výrobce zařízení. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.