Odesláno 8. října 2025 8. říj před 21 hodinami, Marek-26 napsal:Modem se dodává se zastaralým firmware a generickým dočasným konfiguračním souborem.A bude v nejbližší době nějaký nový aktualizovaný firmware? Ultra+ - Family CA modul, Commscope Arris CM3500 Praha Zbraslav
Odesláno 8. října 2025 8. říj @pavel87 nejde. Webové rozhraní je prakticky jen infostránka. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 10. října 2025 10. říj Zřejmě je o převodníky mezi uživateli velký zájem. Prý už nejsou a zatím se neví, kdy budou. :( - - ALLinONE - Praha
Odesláno 10. října 2025 10. říj Centrum péče Je to tak, zmiňoval jsem to i zde ve vláknu, aktuálně je dostupnost hodně omezená... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 10. října 2025 10. říj Já si ho pořídil také a jak mi ho technik dovezl, tak říkal, že je to zatím jen pro fajnšmekry...😃 Premium - ALLinONE Vodafone TV Play box, CA modul, Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno 17. října 2025 17. říj Zdravím všechny, máte někdo informaci/zkušenost, zda lze tento Arris používat, pokud chci zároveň mít i IPv6?Station Wi-Fi 6 není možné nastavit do bridge mode, pokud mám IPv6 (informace, která je přímo na stránce péče - po kontaktování na infolince, jak stránka napovídá, mi bylo sděleno, že s tím nic dělat nelze, pokud si chci IPv6 nechat), tak mě zajímá tahle varianta. Basic - - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 17. října 2025 17. říj @Spiffyk teoreticky ano, ale musel bys mit router s podporou DS-Lite. Prakticky to spis Vodafone nebude chtit povolit (sam mam prevodnik na pripojce v rezimu IPv4).IPv6 muzes mit, pokud budes mit aktivni pevnou IPv4 adresu - v takovem pripade ma pripojka jak IPv4 adresu, tak /56 IPv6 prefix. A to plati jak pro prevodnik, tak pro Station i Compal. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 17. října 2025 17. říj @zajdee Na routeru je OpenWRT, kde by podpora po instalaci ds-lite balíku měla být. Ale znamená to tedy, že by Vodafone musel i tak provést nějakou speciální konfiguraci, abych toto mohl provozovat s vlastním routerem? Nevím, jak DS-Lite funguje jakožto mechanismus. Basic - - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 18. října 2025 18. říj @Spiffyk Zatím tu nikdo nepsal, že by se mu DS‑Lite podařilo rozchodit – ve VF DE s tím bylo spoustu problémů. Není to bohužel určeno ke konfiguraci na routeru zákazníka, ale poskytovatele. A nelze očekávat jakoukoliv podporu ze strany VF (také se může stát, že to kdykoliv přestane fungovat, i kdyby se to podařilo vyřešit).Takže, jak píše i Zajdee, pokud opravdu IPv6 potřebujete, jedinou možností je zaplatit si pevnou IPv4. Pokud ne, nejlepší řešení je nechat se přehodit na IPv4 a žít bez IPv6 (to dělám i já, IPv6 by byl hezký bonus, ale momentálně není nezbytný, zatímco veřejná IPv4 je mnohem důležitější.). Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.