Odesláno před 4 hodinami4 hod Tak já už mám (taky) problém s tím, že se všechno na několik sekund kompletně zasekne. Vyzná se někdo v tomhle? Občas mám v logu "No Ranging Response received - T3 time-out;" Upraveno před 4 hodinami 4 hod uživatelem DiDiDi 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno před 4 hodinami4 hod Těch unrecoverable je opravdu docela dost. Asi bych zavolal na VF, ať se podívají, co s tím. Premium - - - -
Odesláno před 4 hodinami4 hod Tak jsem dnes dostal modem. První dojmy jsou dobré. Navázání spojení po zapojení bylo rychlé. Spotřeba je o tak 2 W menší, ale hlavně velikost modemu je super. Původní Vodafone Station je více jak dvojnásobný. Uvidím, jak se bude hřát, vzhledem k jeho velikosti. Zajímavé jsou i informace v administraci modemu. Například SPECTRUM viz obrázek. Jediné, co jsem nepochopil jsou informace o rychlosti LAN portu. V administraci modemu to hlásí OMbit a Half duplex, ale v mém routeru 2,5Gbit a Full duplex. Jinak rychlost internetu DOWN i UP je v pořádku. Na několika kanálech mám větší chybovost, ale neopravitelné chyby mám všechny 0. Upraveno před 4 hodinami 4 hod uživatelem hanes03 Super+ Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.