Odesláno sobota v 20:28 2 dny @r2d2 koukám teď na druhý Arris, který takovej problém negeneruje, a T3 není zas až tak neobvyklá věc, za týden provozu jich tady vidím několik. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno sobota v 20:48 2 dny @CableG To není úplně normální situace, ale stát se to může a člověk nemusí nic poznat. Pro referenci - já mám též několik T3 timeoutů, občas i za den, ale na druhou stranu nějaké malé problémy s uploadem tu jsou. V žádném speedtestu nejsem schopen dosáhnout plné rychlosti, upload na Azure či AWS většinou rychlostně v pořádku, ale spíše při paralelním uploadu. Občas se to "sekne" a rychlost dočasně spadne. Není to nic hrozného, asi to ani řešit nebudu, ale spíše pro ilustraci.T3 timeout (kromě špatné konfigurace) většinou znamená nějaké rušení na lince. Premium - - - -
Odesláno před 13 hodinami13 hod Tak už mám doma taky CM3500, spolu s 2giga internetem. Ale vypadá to, že budu potřebovat nový router, resp. si pohrát s věcma jako flow offloading atd.Mimo router bottlenecks mám asi opravdu 2000/400, zatím. Upraveno před 13 hodinami 13 hod uživatelem DiDiDi 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno před 13 hodinami13 hod @r2d2 @Komár no pozor pánové - pořád se všichni ohání tím, jak "velká objednávka" dokáže stlačit nákupní cenu čehokoliv. Nákupní cenu VF tohohle zařízení neznáme. Stejně tak neznáme obchodní toky VF jako takové, takže kde ušetří, co čím dotuje a kde je hlavní ziskový model jsou víceméně jen naše spekulace. 😉@Yuris gratuluji k pronájmu. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 10 hodinami10 hod @sodekcz Jasně, to netušíme. Ale na druhou stranu, VF si taky bude platit SLA a podporu, takže by mě hodně překvapilo, kdyby ta cena byla fundamentálně nízká (a i kdyby na zařízení byla 50% sleva, tak se to stejně zaplatí za dlouho). Spíše si myslím, že se jedná o symbolický poplatek a náklady se utopí v ceně připojení (což dává smysl ze všeho nejvíc). Navíc to, že sítě odstraní všechny ty, co přemýšleli, jak ušetřit nákupem vlastního zařízení, což je pro VF taky plus. Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.