Odesláno úterý v 13:46 2 dny Místo CM3500 přišel FritzBox (bez bridge mode pro mě naprosto nepoužitelný). Místo upgradu na 2gigabit mi zdražili 1gigabit o 20 Kč (s FritzBoxem bych platil ještě +40 za pronájem, že?). Technikovi jsem vyrval VF Station z ruky a vrazil mu FritzBox zpět.WTFJste naprostí klauni! Upraveno úterý v 13:48 2 dny uživatelem DiDiDi 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno úterý v 15:34 2 dny Misto vyrvavani tady bych radsi okamzite volal na infolinku ;) Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno úterý v 15:51 2 dny Však jsem volal, to info o zdražení tarifu mi dali tam... 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno úterý v 15:58 2 dny @DiDiDi Moje zkušenost je zatím taková, že jediné, k čemu je infolinka dobrá, je vytočit mě natolik, že VF raději dám rovnou výpověď, než abych to dál řešil. A pak za pár dní zavolá někdo z retenčního oddělení — a najednou už není problém jako dospělí lidé slušně se na něčem domluvit. Doporučuji udělat to samé, nebo si alespoň zobrazit OKU kód. Premium - - - -
Odesláno úterý v 16:06 2 dny Ač nejsem v tomto oboru profesionál a na retenční jsem se propracoval jen párkrát, tak mohu potvrdit. Naprosto stejný dojem - až tam začíná Vodafone, který bych mohl mít i rád 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno středa v 06:17 2 dny Zdravím. Dají se nějak vypnout ty ledky? Premium Premium ALLinONE Commscope Arris CM3500 Ostrava-Poruba
Odesláno středa v 09:18 1 den Černá fixa, nebo elektrikářská páska to vypínání kontrolek v pohodě nahradí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.