Odesláno 9. září 2025 9. zář Však jsem volal, to info o zdražení tarifu mi dali tam... Ultra+ - - Commscope Arris CM3500 Brno
Odesláno 9. září 2025 9. zář @DiDiDi Moje zkušenost je zatím taková, že jediné, k čemu je infolinka dobrá, je vytočit mě natolik, že VF raději dám rovnou výpověď, než abych to dál řešil. A pak za pár dní zavolá někdo z retenčního oddělení — a najednou už není problém jako dospělí lidé slušně se na něčem domluvit. Doporučuji udělat to samé, nebo si alespoň zobrazit OKU kód. Premium - - - -
Odesláno 9. září 2025 9. zář Ač nejsem v tomto oboru profesionál a na retenční jsem se propracoval jen párkrát, tak mohu potvrdit. Naprosto stejný dojem - až tam začíná Vodafone, který bych mohl mít i rád 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 10. září 2025 10. zář Zdravím. Dají se nějak vypnout ty ledky? Premium Premium ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 10. září 2025 10. zář Černá fixa, nebo elektrikářská páska to vypínání kontrolek v pohodě nahradí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. září 2025 11. zář První výměna modemu, která proběhla před vchodem do domu na parapetu výlohy vedlejší prodejny 😀 Arrisace úspěšně dokončena 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 11. září 2025 11. zář Taky mám vyměněno. 💪🏻Výměna by mohla proběhnout na parapetu, ale pan technik byl na Arris taky zvědavý. :DRekonfigurace na stávající službě byla rychlá, modem se asi do minuty zaregistroval a internety se rozjely. Na první pohled je latence nižší než u Compalu, uvidíme, jak to s ní (a jitterem) bude vypadat v dlouhodobých statistikách.Teď už mi u téhle VF služby chybí jen funkční dual-stack na rezidentní přípojce (bez příplatku za pevnou IPv4 adresu). Upraveno 11. září 2025 11. zář uživatelem zajdee - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 11. září 2025 11. zář První Arris jsem dostal přesně před týdnem a přijde mi (je to subjektivní, ale rozdíl je markantní), že internet je - lepší slovo mě nenapadá - plynulejší. Žádné občasné sekání videa, žádné občas pomalé načítání webů (kromě těch, které se opravdu pomalu načítají). Neměřím to, takže musím zůstat jen u takového vágního popisu, ale rozdíl je značný.Je fakt, že nejsem restartovací typ, takže nevím jak dlouho ty Stationy běžely bez restartu, ale po výměně je to prostě lepší, nezávisle na mých routerech s uptime víc jak rok 😃 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.