Odesláno 27. srpna 2025 27. srp tak mojeho kolegu minimalne zajima realna spotreba behem provozu :D - - - - Ova
Odesláno 28. srpna 2025 28. srp před 21 hodinami, 1woko napsal:Dneska jsem zkusil požádat o změnu modemu z Vodafone Station Wifi 6 na převodník (mám jej od začátku v bridge), k mému překvapení to prošlo a v pondělí (zatím nepotvrzeno) bych ho měl dostat.Pronájem převodníku je v ceníku za 20,-, to už je docela znát a vyplatí se..Už jsem taky v procesu :) Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 28. srpna 2025 28. srp Takže shrnutí pro nás pomalejší :-)Když nebudu chtít Vdf Station. tak mi dají Arris CM3500 a za ten si můžu prdnout svůj wifi router, který mám doma, ale beru si na své triko to, že buď to půjde a nebo někdy i nepůjde. A nebudu platit 100,-/měsíc, ale 20,-/měsíc. Wow.Takové novinky u Vdf, panečku. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno 28. srpna 2025 28. srp @Komár U vlastního routeru žádné 'půjde / nepůjde' nehrozí, to je úplně jiná situace než u kabelových modemů. Problémy na ethernet/IP vrstvě jsou snadno laditelné (a nekompatibility se tam nevyskytují prakticky vůbec). Takže pokud si vyberete jakýkoliv jen trochu rozumný router, tak to bude fungovat dobře. Premium - - - -
Odesláno 28. srpna 2025 28. srp Tak update:Dneska mi volali a že nejde jen vyměnit modem u služby, ale musí se "jakoby" internet zřídit znovu a ten starý zrušit. Problémem se ukázalo, že bych přitom přišel o svůj zakoupený CA modul (k nové objednávce je možné do systému zadat jen IP variantu televize - tudíž by mi ani nemohli pronajmout jiný CA modul).Operátorka si případ nechala otevřený a bude to ještě všechno prověřovat a následně mě kontaktovat, tak uvidíme, jak to dopadne Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno 28. srpna 2025 28. srp Aha, já měl furt takový zlý tušení že v tom novém modemu kterému říkají převodník bude nějaký háček, protože za těch 20 Kč to znělo až moc dobře, tak jsem zvědavý jak tohle dopadne. 🤔 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 28. srpna 2025 28. srp uvidíme co @CableG , podle popisku má taky CA modul, tak jsem zvědavý, jak to dopadne u něj :) Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno 28. srpna 2025 28. srp Tedy nastává i možná varianta v úpravě ceny internetu, když se musí zrušit smlouva na net a zřídit nová? Takže pokud někdo má "lepší" cenu oproti ceníku, tak by mohl mít pak net za vyšší částku, ale to už jen přemýšlím nahlas a fabuluji. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno 28. srpna 2025 28. srp Tak to by mne zajímalo, jak se jim to samé podařilo když pospíchali na výměnu Compalu za Station .To jde, ale když to chce zákazník tak ne ? Určitě to bude problém v software ve kterém to dělají a podobné výmluvy :( Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 28. srpna 2025 28. srp před 4 hodinami, 1woko napsal:uvidíme co @CableG , podle popisku má taky CA modul, tak jsem zvědavý, jak to dopadne u něj :)No fuj, zatím se nikdo neozval s termínem výměny, žádný rušení nepřipadá v úvahu, to by pak zase na mě zkoušeli, že mi musí změnit pevnou ip adresu a podobný taškařice - i ty CA moduly bych překousnul, stejně je mám jen pro případ krajní nouze, ale přes pevnou adresu nejede vlak, to je práce na celej den to všude změnit 😀 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.