April 12Apr 12 @Technikus zalezi přímo na názvu podle názvu se pozná Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
April 12Apr 12 před 5 hodinami, Zlaťák napsal:Tak to nebude asi zas tak horké. U nás se změnily jen názvy v nabídce dostupných tarifů na "lite", rychlosti zůstaly stejné. Brno.U nás to samé, a ještě včera jsme tu měli možnost tarifu 1000/100 a dneska už jen 1000/60 😂škoda 500/200 by se mi moc líbil. Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
April 12Apr 12 Vyšší rychlosti v uploadu, tedy tarify s + v názvu jsou dostupné jen v plně upgradovaných lokalitách. Automatické změny tarifů neočekávám. @ost-plus@seznam.cz Nejde dát do Bridge, na to pozor. A dostupný bude jen po omezenou dobu (očekávám max. 6 měsíců). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
April 12Apr 12 Před hodinou, Sparrow napsal:U nás to samé, a ještě včera jsme tu měli možnost tarifu 1000/100 a dneska už jen 1000/60 😂škoda 500/200 by se mi moc líbil.To je furt dobrý. Mně to ukazuje jen 5G 😂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
April 12Apr 12 před 1 hodinou, Marek-26 napsal:Vyšší rychlosti v uploadu, tedy tarify s + v názvu jsou dostupné jen v plně upgradovaných lokalitách. Automatické změny tarifů neočekávám.No u nás se v tom vrtali v listopadu. Dohromady snad 3 týdny. :( A se změnou tarifu vím, že si zase budu muset projít kolečko s retencí 🤣 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
April 12Apr 12 Ja koukal, ze z podmínek internetu zmizela varianta 1000/100 tak doufám ze to je jen chyba a nebudou to nějak rušit Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
April 12Apr 12 Tak třeba naivně doufám, že to automaticky navýší ze sto na dvě stě. A teď do mě :-D Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
April 12Apr 12 @Komár Bez šance, i z 60 na 100 jsem musel prvně podat výpověď než mi to po telefonátu z retenčního zvednuli.@kautskym Tak to bych chápal tak, že teď už budou dávat jenom 1000/200 (po upgrade) a 1000/60 tam, kde není upgrade. Premium - - - -
April 12Apr 12 @r2d2 No přesně takhle jsem to myslel, že ten co má teď aploud sto, tak jej změní VDF na dvě stě, dle toho co psal mistr @kautskym , že tuhle konfiguraci v podmínkách nenašel ;-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
April 12Apr 12 Můžeme doufat, sám nevím To by nám mohl prosím zjistit @Ondra - Vodafone Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves