Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

@CableGTak takovou nabídku (2x streamovací služby vč. HBO) vč. plné TV za celkovou platbu kolem 500 Kč (tzn. bez dalších služeb jako internet) jsem nikdy u nikoho neviděl, vy ano ?

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno
Před hodinou, Technikus napsal:

To by mohlo jít kombinovat s Air Bank a mít to o 300 Kč levnější, ne?

Tedy to celý za 699 Kč. 

Pokud by k tomu byl internet od O2, tak asi i levněji. 

To určitě na to můžete uplatnit těch -300,- při placení přes AB a pěti platbách z jejich karty. A pokud máte paušál u nich, tak ještě 100,- dolů.

@r2d2To chápu a bylo to takové jen drobné přání, já to jen porovnával se svou situací. Teď platím 611,- za VDF TV s Maxem + případných 199,- za Voyo, tak jsem na 810,- a být to Oneplay s Maxem za 699,- po odečtení AB, tak pak není důvod nepřejít k nim. Ale já úplně nerad cokoliv měním a pro mě by to byla velká změna po skoro 25 letech změnit operátora 🙂  Ale zase rozdíl -111,-/měsíc oproti stávající situaci a mít to vše jako před tím, než Nova vydrbala s VDF 😉 To byl pro mě ideální stav. Max a Voyo v ceně měsíčního paušálu  byla parádní nabídka u VDF.

Upraveno uživatelem Komár

• Premium
  • Super
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno
před 21 minutami, r2d2 napsal:

@CableGTak takovou nabídku (2x streamovací služby vč. HBO) vč. plné TV za celkovou platbu kolem 500 Kč (tzn. bez dalších služeb jako internet) jsem nikdy u nikoho neviděl, vy ano ?

Proč bez dalších služeb? Není lepší mít na všechny služby velkou slevu?

• Premium+ Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

@KomárJenže tam navíc i vydrbal i Max s TV poskytovatel - nabízí jen tarif standard (tzn. HD v nízkém bitrate) a není možné ho zvednout. Jediný způsob, jak se dostanete k rozumné kvalitě, je přímo předplatné u Max. Proto to pro mne ztratilo jakýkoliv smysl to mít přes operátora.

@CableGTřeba proto, že Internet od O2 zde je jen xDSL (optika snad brzy bude též) a to fakt nechci 🙂 

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Tak mají ještě telefonní služby třeba 🙂

No ale to není podstatný. Já jsem hlavně zvědavej jak jim to bude fungovat, aktuálně se už dvě hodiny nemůžu na jedné Apple TV přihlásit, mají to mrtvý a vrací to jen err 500. No a pak jestli tam dodělají podporu pro reklamy na programech Primy, protože zatím to mají stejně hloupě jako to měli v O2 TV (tedy stejně, jako to má VTV).

• Premium+ Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul
  • Praha 6
Odesláno
před 6 hodinami, homberg napsal:

To je zajimave -driv stacilo zde na foru jen zminit TM, O2 ci jine poskytovatele a uz se mazaly prispevky. Ted tady mame cele vlakno jen o O2/OnePlay/Voyo a pekne nabobtnane a adminum to vůbec nevadi...

Mají své životy, svou práci a své problémy 🙂 za mě toho prostoru bylo poskytnuto až až, místy se řeší věci, které sem opravdu nepatří a odporují pravidlům, ale většinou se ve vláknu řeší věci, které sem sice nepatří a měli by být na nějakém fóru O2, ale ničemu to vyloženě nevadí/neodporuje to pravidlům. První kategorie je pro mě řešení cen, druhou ty technické věci např. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Jinak zatím mi nechtějí u AirBank dát tu slevu. Když totiž přejdete z Voyo a ne z O2TV, tak platba probíhá na TV NOVA a to zatím do Unity nemají nastaveno.

Jsem zvědav, jestli to někdy sjednotí, když je to pořád stejný majitel.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha 15
Odesláno

Jak to je s tim prechodem na OnePlay? V TV mam apku O2TV, ktera stale bezi tak, jako driv (zaplaceny tarif Stribrna). Pak tam mam apku OnePlay, v ktere jsem zalogovan jako u O2TV, ale v te mi nebezi zadne programy (zamceno). V telefonu pak mam obe tyhle apky a obe funguji. Voyo v TV nefunguje a v OnePlay zadne Voyo nevidim.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

To už by si měl ale fakt řešit jinde, třeba na stránkách O2. Nechce se mi věřit, že by na foru O2 dovolili řešit problémy s Vodafone. Možná tam mají udělané vlákno - Nadáváme na Vodafone.

Ale nechat na vodafone foru nadávat uživatele na vodafone? Moderátoři, co tady teda děláte, když se nestaráte o dobré jméno vašeho chlebodárce?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague