Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Já zase poslední dobou opakovaně pozoruju snížení bitrate v Apple TV aplikaci do takové míry, že i VHS kazeta je lepší. Programy AXN a AXN Black se občas (ale poměrně často) rozsypou úplně, typická digitální chyba jak z učebnice.

Doufal jsem, že se bude VTV zlepšovat, čekal jsem, že se nezmění nic, ale s variantou, že to bude pořád horší a horší, jsem teda nepočítal 🤷🏻‍♂️

• Premium+ Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Od října, kdy jsem dostala nový settopbox a kdy proběhla aktualizace firmwaru (softwaru) je nutné při přehrávání nahraných pořadů vždy pustit přehrávání od začátku a převíjením najít místo, kde jsem skončila sledování. Také při převíjení není patrno, kolik času zbývá do konce nahrávky. U nahrávky není uvedena její délka. Plánujtete chyby opravit?
Děkuji

• Super
  • -
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV app Samsung
  • Teplice
Odesláno
  • Centrum péče

@bikeryrka_czPěkný den, ano, tuto chybu evidujeme a s opravou počítáme. Bohužel konkrétní čas nasazení opravy k dispozici nemám. 

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
Odesláno

Je zajímavé kolik různých chyb lidi mají a i takové co jiný nemá.Že nemá některá nahrávka možnost pokračovat se už tady psalo, to mám taky, ale jen u některých nahrávek.Ale u všech mám při přetáčení uběhnutý čas a vpravo čas do konce pořadu.Mám VTV3.

Je možnost požádat moderátora aby celé téma spojil třeba s tématem Chyby Vodafone TV? Také tam se stejné otázky a chyby řeší.

Děkuji.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno

Ten počet různých chyb je způsobený i tím, že není jen serverová strana, ale i klientská, a co platforma, to jiný klient s jinými vlastnostmi a jinými chybami.

Udržovat tohle musí být peklo - a myslím, že ten chudák, co to má na hrbu (víc jich není, to mi nikdo nenamluví), toho má plný kecky.

• Premium+ Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
Odesláno

Já nechápu, že si dovolí to pustit mezi lidi a nevědí o těch chybách.Nebo o nich vědí, mezi lidi to pustí a čekají kolik lidí se ozve a podle toho to opraví nebo ne.A když to opraví za půl roku tak to oznámí s velkou slávou jak to vylepšili a nechají si klepat po ramenou jak jsou nejlepší...

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
  • tomus změnil název na Chyby Vodafone TV
Odesláno

Když pominu jak je neuvěřitelně otravný dojet v EPG až na 31.12., tak aspoň by mohlo fungovat nahrávání… Marnost nad marnost 🤷🏻‍♂️

IMG_1705.jpg

No a jako bonus - nahrávám si jeden seriál, v nahraných jsou vidět epizody 1,5,6 ale ve zpětném zhlédnutí jsou i 2, 3 a 4.

Jako uvést na trh nehotový produkt - ok, to se dneska bohužel dělá běžně. Ale pak se obvykle všechno postupně opravuje. Vodafone zvolil zřejmě strategii dotáhnout to do stavu, kdy to nikdo nebude chtít používat a konečně budou mít po starostech s těmi otravy, co si pořád na něco stěžují 🤷🏻‍♂️

• Premium+ Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
Odesláno

Ano, pritom stacilo okopirovat stary, dobry Horizon, kde vsechno leta fungovalo. Nebo najmout lepsi programatory. To je jak s tou digitalizaci stavebniho rizeni 😞 Tam ale alespon padaly hlavy...

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Ale programátoři jsou přece geniální. Např. si pustím něco ze zpětného zhlédnutí a když chci kousek posunout, tak tam vidím aktuálně vysílaný pořad. To posuvání se tady kritizovalo dávno, ale kašlou na to, jako na vše...

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Před 14ti dny přišel technik, protože jak jsem tu už psal, kostičkovaly nějaké programy v kabelovce. Vyměnil koncovku u kabelu a problém zase. Zase kostičkují ty samé programy a kvalita signálu kolísá od 5 do 35%. Toto už není normální. Říkal, že kvalita 35% je normální, protože to takhle posílají přímo ze zdroje ty televize a že k rušení 5g nedochází u těchto kanálů. Takže pouze vyměnil koncovku, ale problém zůstal. 

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague