Odesláno 8. června8. čvn Jo, roaming pro OneNumber by mě také neskutečně potěšil. :) @Ondra - Vodafone +1 Fibre 2000 Maxi Základní - localhost
Odesláno 11. června11. čvn Centrum péče @Vulva Pěkný den, to naprosto chápu, zatím pro vás nové zprávy v tomto nemáme. Veronika Premium BezLimitu XL ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 15. června15. čvn On 6/6/2026 at 10:52 PM, Marek-26 said:A co si přečíst alespoň poslední příspěvek?Nerozumím úplně Vaší reakci. Poslední příspěvek jsem četl, z něj ale pouze vyplývá, že OneNumber v zahraničí letos fungovat nebude a že „v budoucnu je šance na změnu“. To ale není žádný konkrétní termín ani jasné stanovisko, zda se na tom reálně pracuje.Právě proto se ptám znovu. Podle tohoto vlákna je o tuto funkci zájem už delší dobu, ale několik let se z pohledu zákazníka stále nic neděje. Pokud se zákazníci nebudou ozývat, obávám se, že se situace nezmění vůbec.Nejde mi jen o samotné OneNumber. Obecně mám u Vodafonu pocit, že v některých technologických službách za konkurencí zaostává. V zahraničí mi navíc datový roaming dlouhodobě nefunguje tak spolehlivě, jak bych čekal, a ve srovnání s jinými operátory je to pro mě bohužel zklamání.Proto bych opravdu ocenil konkrétnější informaci, zda Vodafone roaming pro OneNumber plánuje, případně v jakém přibližném horizontu. Pro mě osobně je to důležitá funkce a může to být jeden z důvodů ke změně operátora. - - - - Praha
Odesláno 15. června15. čvn A zase, stačí si přečíst poslední příspěvek před napsáním další zprávy. 🙂Letos v létě nebude a žádné oficiální informace či termín nejsou (alespoň ne veřejně). Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
Odesláno 16. června16. čvn @jtezky Vodafone žádné předběžné termíny spuštění svých služeb obvykle nesděluje, takže pokud by tuhle službu měli spustit, tak se to dozvíš maximálně několik dní dopředu. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 4. září4. zář Ze by se blízkalo na lepší časy ?Co to znamená ten onenumber v čerpání ? @Ondra - Vodafone @Veronika - Vodafone víte o tom něco? Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno 5. září5. zář Barevně je to sladěné s ostatními roamingovými limity a zdá se, že FUP limit pro použití v ČR by to být neměl, nic se mi zatím neodečítá. Tak snad to opravdu značí zprovoznění roamingu na onenumber. Super BezLimitu L Extra ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Brno - Žabovřesky
Odesláno 5. září5. zář Třeba se to chystá na 14.9. Kdy vyjde iOS 27 v hodinkách zatím roaming povolit nemohu Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno 5. září5. zář @kautskym Snad to tak bude. Apple by mohl s novou verzí iOS zjednodušit technické požadavky na operátory pro povolení roamingu cellular verze AW.Těch 8GB dává smysl jako roamingový limit, protože podle EU regulace by měla být maximální cena za jeden GB 1€ (od 2027) a mělo by být umožněno přenést data ve výši dvojnásobku ceny měsíčního tarifu, takže 99 Kč mínus DPH. Na těch 8GB to tak plus mínus vychází. Super BezLimitu L Extra ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Brno - Žabovřesky
Odesláno 5. září5. zář Právě že to nevychází protože by to mělo být totožný jako mobilní tarif takže by tam nemělo být žádné omezení @penca Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.