November 3, 20241 yr Dobrý den všem, má někdo informaci jestli bude fungovat konečně služba one number v zahraničí ? Kombinace apple watch cell , e-sim, roaming …na lyžování je top kombinace a člověk nemusí tahat mobil. TMCZ už ho má dávno… nechci měnit firemní RS kvůli této drobnosti… děkuji za případné info. Premium Profi Premium Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
November 4, 20241 yr Care Centre @IM80Pěkný den, je mi líto, nemám pro vás novou zprávu. V zahraničí další zařízení v rámci OneNumberu nefungují, informace najdete také na stránce: https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-zahranici/. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
November 4, 20241 yr Author Dobrý den, tomu rozumím, a víme, že to nefunguje, ta otázka zněla spíše zda VF na tom pracuje a přemýšlí o nasazení one number roamingu v roce 2025 např. ? Premium Profi Premium Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
November 5, 20241 yr Care Centre Jak už psala Verča, aktuálně nemáme žádné nové zprávy, tak nemůžu potvrdit, jestli a kdy OneNumber rozšíříme i na zahraničí. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
September 21, 2025Sep 21 kdy bude podpora roamingu?O2 a T-Mobile již mají podporu aktivní Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
September 22, 2025Sep 22 Care Centre @kautskym Pěkný den, aktuálně nemáme nové zprávy. Pokud ke změně dojde, budeme o tom informovat prostřednictvím našich webových stránek. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
May 26May 26 Jaký je progres fungování OneNumber v zahraničí (alespoň v Evropě)? Léto se blíží a opravdu se mi nechce chodit plavat s telefonem, nebo ho nechávat na pláži, když právě za tu nezávislost na telefonu Vám měsíčně platím. V čem je problém? Myslel jsem, že když to umí vyřešit O2 i Tmobile, tak to do pár měsíců zvládnete taky. DSL 250 BezLimitu M Extra Cinema, Family Vodafone TV app Pětihosty
May 28May 28 Care Centre Dobrý den, Adame, rozumím vám, ale v tomto létě OneNumber v zahraničí fungovat nebude. Víme ale, že tato funkce některé zákazníky zajímá, takže v budoucnu je šance na změnu. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Friday at 01:38 PM4 days Dobrý den,chtěl bych se zeptat, jestli už máte nějaký konkrétnější termín, kdy plánujete zprovoznit roaming pro službu OneNumber.Konkurence už v tomto směru pokročila — T-Mobile podporuje Apple Watch Connection v roamingu už od prosince 2023 a O2 u služby Chytré hodinky také uvádí podporu roamingu.Pro mě osobně je to poměrně důležitá funkce a upřímně může být i velkou motivací ke změně operátora. Bylo by tedy fajn vědět, zda se s tím u Vodafonu v dohledné době počítá.Děkuji za odpověď. - - - - Praha
Saturday at 08:52 PM3 days A co si přečíst alespoň poslední příspěvek? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx