Odesláno 5. září5. zář @kautskym Vychází mi to jako EU limit pro samostatně placenou službu v hodnotě okolo 100 Kč, nic víc. Jestli je legální vyčlenit to ze základního tarifu a účtovat takto je samozřejmě naprosto legitimní otázka. Šlo by to proti zásadě Roam like at home, protože by vznikaly bariéry, které doma neexistují. Na druhou stranu by mohli zkusit vykládat to tak, že jde o službu s vlastním IMSI. Celkem bych operátora chápal, že by se takto bránil proti nepřiměřeně vysokým nákladům.Ale nejdřív bych počkal, až nám Vodafone sdělí, co ten limit, který zobrazuje u našich tarifů, vlastně znamená. A hlavně bych byl rád, kdyby ten roaming konečně zprovoznili, těch 8 GB by mi ve skutečnosti bohatě stačilo. Super BezLimitu L Extra ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Brno - Žabovřesky
Odesláno pondělí v 12:42 5 dní Centrum péče Pěkný den, v tuto chvíli stále platí, co jsem zde už psal dříve - OneNumber funguje pouze na území ČR. Aktuálně by se tedy jednalo o chybné zobrazení, za což se omlouvám. Pokud bychom rozšířili fungování služby i za hranice, budeme o tom informovat. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.