Ivo Mašek Posted June 17 Share Posted June 17 Oba STB také již mám v "Můj Vodafone" (měl jsem před opravou jen jeden. Ovšem zmizel modem, který tam před opravou byl. Quote Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted June 17 Help center Share Posted June 17 V noci jsme ještě dělali práce, které ovlivnily i Můj Vodafone, v tuto chvíli je už víkendová odstávka ukončená. Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted June 17 Share Posted June 17 Ale modemy a další drobnosti se stále řeší. 😉 1 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted June 17 Share Posted June 17 už se ukazuje i modem 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted June 17 Share Posted June 17 Také už tam svůj vidím. Co @Ivo Mašek? Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted June 17 Share Posted June 17 (edited) Tak mě CA moduly i připojená zařízení opět zmizely a do přehledu internetu se nedostanu pro sichr vůbec. Dobře to vedete 😅 Edited June 17 by retron Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted June 17 Share Posted June 17 Citovat Také už tam svůj vidím. Co @Ivo Mašek? YES ✌️ Quote Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted June 18 Help center Share Posted June 18 @retronPěkné ráno, jste přihlášený heslem administrátora? Pošlete nám prosím screen přes https://tam.je/forum, podíváme se na to s vámi. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted June 18 Share Posted June 18 Dnes už se zobrazuje vše korektně, akorát načítání trvá delší dobu. 1 Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted July 3 Share Posted July 3 Někdy kolem 15. / 16. června se provádělo "vylepšování služeb". Trvalo to, tuším, nějaký 3 dny a musím konstatovat, že se mě v nastavení služeb začalo vše zobrazovat. Včera večer se po přihlášení do Můj Vodafone opět objevila u mě informace, že dočasně nebude spoustu věcí fungovat, že se provádí (už zase) vylepšování služeb. Dnes ráno toto info zmizelo . . . a zmizela s tím také spousta věcí v "nastavení služeb". Nelze zobrazit info o televizi, info o internetu, info o mobilu. Viz obrázek. Teď je to tak vylepšený, že nevím nic. Pro Boha, proč vylepšujete něco, co funguje? A po vylepšení nefunguje nic. PS: hlavně po mě nechtějte, abych někam telefonoval, nebo psal. VY jste to zvorali, VY to dejte do kupy. JÁ jsem v tom absolutně nevinně. Quote Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts