Jump to content

Recommended Posts

• Help center

V noci jsme ještě dělali práce, které ovlivnily i Můj Vodafone, v tuto chvíli je už víkendová odstávka ukončená.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Tak mě CA moduly i připojená zařízení opět zmizely a do přehledu internetu se nedostanu pro sichr vůbec. Dobře to vedete 😅

Edited by retron
  • 150 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal bridge, 4x CA modul
  • Praha
  • Help center

@retronPěkné ráno, jste přihlášený heslem administrátora? Pošlete nám prosím screen přes https://tam.je/forum, podíváme se na to s vámi.

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha
  • 2 weeks later...

Někdy kolem 15. / 16. června se provádělo "vylepšování služeb". Trvalo to, tuším, nějaký 3 dny a musím konstatovat, že se mě v nastavení služeb začalo vše zobrazovat. 

Včera večer se po přihlášení do Můj Vodafone opět objevila u mě informace, že dočasně nebude spoustu věcí fungovat, že se provádí (už zase) vylepšování služeb. Dnes ráno toto info zmizelo . . . a zmizela s tím také spousta věcí v "nastavení služeb". Nelze zobrazit info o televizi, info o internetu, info o mobilu. Viz obrázek. Teď je to tak vylepšený, že nevím nic.

Pro Boha, proč vylepšujete něco, co funguje? A po vylepšení nefunguje nic. 

PS: hlavně po mě nechtějte, abych někam telefonoval, nebo psal. VY jste to zvorali, VY to dejte do kupy. JÁ jsem v tom absolutně nevinně.

vodafone.jpg

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov