July 3, 20241 yr Děkuji funguje 😊 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
July 3, 20241 yr Tak když už to opět všechno funguje, tak se zase objevila ta super tabulka: Vylepšujeme Můj Vodafone. Samozřejmě, že funguje jenom něco. Takže si zítra opět zopakujeme dnešní kolečko Přijde mě to, že Vodafone soutěží s Microsoftem, kdo bude hlouběji na dně . . . Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
July 9, 20241 yr Care Centre @Ivo Mašek Pěkný den, toto je běžná věc a neznamená to, že druhý den by mělo vše vypadat jinak 🙂 V nočních hodinách nasazujeme různé opravy nebo úpravy do interních systémů a někdy to ovlivňuje informace zobrazované v Můj Vodafone, proto tam v takové chvíli dočasně můžete vidět informační hlášku ohledně omezené funkčnosti. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
February 15Feb 15 po včerejší odstávce opět zmizel jak z webu tak aplikace Přehled připojených zařízení 😄 a teď koukám že mizela možnost restartovat a resetovat modem z webu 😄 Tak co zmizí příště? 😄 😮 Edited February 15Feb 15 by kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
February 15Feb 15 @kautskymTak co zmizí příště? tipnul bych, že pár bývalých zákazníků.. 🙃 Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
February 15Feb 15 Tak mě tam přibyla Prima+, ale zase zmizelo zařízení Vodafone STB. Zůstal tam pouze chudák Kaonek. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
February 15Feb 15 @kautskymS tím restartem modemu mě to fakt mrzí, nedokážu ze služebky restartovat modem. Už to trvá týden, nahlášené to je. Bohužel mi nejde restart ani z android appky. Teď koukám a set top boxy zmizely i mně. Edited February 15Feb 15 by Michal Kourek Basic - ALLinONE, 18+ Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
February 15Feb 15 @Michal Kourekmě restart do včerejší odstávky samoobsluhy šel, hold se to tam ve Vodafone teď vše kazí jak koukám Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
February 15Feb 15 @kautskymJá už tam ten modem mám i s tlačítky, přeji totéž. 😁 Basic - ALLinONE, 18+ Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
February 15Feb 15 to se máte já stále bez změny 😄 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves