tomus Posted May 9 Share Posted May 9 U mě je také již k dispozici 100 Mb, jsou lokality kde už DOCSIS 3.1 v uploadu běží, tam už se klidně zrychlovat může. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted May 9 Share Posted May 9 Zatím jenom. 60 Mb ,většinou 63 Mb. Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadra2030 Posted May 9 Share Posted May 9 Vodafone skupina bude velmi pravdepodobne nasadzovat ESD (Extended Spectrum DOCSIS - rozsirenie pasma do 1,8 GHz), je to podstatne lacnejsia a menej narocna verzia (na strane operatora aj koncovych zariadeni) to pojde postupne a bude trvat roky, ved v iba v nektorych castiach siete mate spusteny highsplit (30-204 MHz) pre upload a vacsia segmentacia siete. Quote Super - Základní - Bratislava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulva Posted May 9 Share Posted May 9 (edited) před 1 hodinou, MSwamp napsal: na mé adrese v případě tarifu premium je 1000/100 Tak já mám taky Internet Premium Profi, ale maximum ve většině lokalit je 60Mbps 😞 Edited May 9 by Vulva Quote Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas.b1 Posted May 9 Author Share Posted May 9 @Marek-26 : Ano, to by bylo ideální, poměr 1:5. Nyní 500/50 je tristní, ukládám 50 GB na cloud a čekám x hodin. Kdyby to bylo 500/100 je to daleko lepší... A je nějaký termín, kdy to bude provedena ta výměna? Je nějaký harmonogram v jakých lokalitách to bude a kdy? Chápu na optice bych měl symetriku, ale já jsem jinak s VF velmi spokojen, jak s kvalitou internetu i TV, tak s cenou. A nechce se mi platit za 1000/100, když ten download vůbec nevyužiji. VF mi dal nabídku na optice cetinu, ale cena 2x vyšší, což třeba u UVT který je také na optice cetinu seženu levnější. Quote Super - Základní Compal CH7465 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
antees Posted May 10 Share Posted May 10 Doufám že už se to brzo brzo posune alespoň na těch 100. Je vtipný poslouchat kolegu který je u Vodafone jak vždy když potřebuje něco uploadovat tak si na mobilu vytvoří hotspot protože na datech u Vodafone má upload kolem 150Mb 😄 1 Quote - - - - Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted May 10 Share Posted May 10 mě by teda zajímalo, proč to vodafone víc netáhne s cetinem, jako to dělá tmobile 🤔 když se v našem domě dělaly nový rozvody, tak podpis potřeboval cetin i tmobile a zároveň tmobile moh nabízet plnohodnotnej gigabit dřív než cetin, takže má asi větší volnost než klasický přeprodejci 🤔 no a hlavně v místech, kde je docsis i pon, tam by moh vodafone přejít na pon a nemusel by se trápit s tak šílenym upgradem docsisu, kterej je evidentně dost problematickej 🤔 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted May 10 Share Posted May 10 T-Mobile má jeden handicap - chybí mu vlastní infrastruktura na posledních mílích. O2 má zvonkodráty z dob Telecomu, Vodafone koupil UPC, ale T-Mobile má kulový a nezbyde mu tak nic jiného, než to s někým táhnout (než si sám koupí třeba PODA apod.) 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted May 10 Share Posted May 10 Tmobile ten svůj gpon tahá celkem zvláštně, kdy před 4 lety rozkopali celé jedno sídliště, ale v hodně domech končí optika u paty domu a dovnitř zavedena není. U některých domů, teprve letos ji natáhli dovnitř. Možná postupují i podle zájmu - podle počtů dotazů na dostupnost na webu. Protože zrovna u 3 domů kde ji letos vytáhli dovnitř, tak na tyto domy jsem se pravidelně ve formuláři dotazoval. 😄 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted May 10 Share Posted May 10 Hele a když mám teď 1000/60 ale podle webu už je na adrese dostupná 1000/100, tak se to zvedne časem samo a nebo mám někde škemrat? Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts