Marek-26 Posted May 10 Share Posted May 10 No, asi si změnit tarif. Samo se to rychle nestane. 1 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted May 11 Share Posted May 11 @CableGnevím kolik platíš za současný tarif. Nejspíš se ti budou snažit zvednout cenu. Doma mám 1000/50 a za nějaké navýšení uploadu by mi to momentálně nedávalo smysl. Tolik dat UP nehoníme. Neříkám, že by se mi to nelíbilo. 3 Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted May 11 Share Posted May 11 pro tyhle účely je přece výpověď, pak je najednou možný cokoliv i bez zdražování 🤔 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted May 11 Share Posted May 11 (edited) 1000/60 bylo za 599 + modem, nový tarif 1000/100 je za 699 + modem asi nemám potřebu to hrotit výpovědí 🙂 Edited May 11 by CableG Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted May 11 Share Posted May 11 před 9 hodinami, Slamb napsal: pro tyhle účely je přece výpověď, pak je najednou možný cokoliv i bez zdražování 🤔 To úplně nesouhlasím. Několikrát jsem absolvoval tohle jednání a taky se mi stalo, že se se mnou vůbec nebavili. Záleží, na koho zrovna narazíš. A to na všech frontách - zákaznická linka, prodejna retenční. Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted May 11 Share Posted May 11 když si v zákaznický administraci dáš zobrazit OKU kód pro převod internetu k jinýmu poskytovateli, tak to jednání je většinou rychlý a s pozitivním výsledkem, protože i ten samotnej převod je dost rychlej 🤭 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmalecek Posted July 6 Share Posted July 6 Mám 800/60Mbit (download nevyužiju, ale potřebuju co největší upload). Trochu doufám, že i tenhle tarif se dočká vyššího uploadu. 100Mbit už by byl celkem ok. Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted July 7 Share Posted July 7 (edited) Já jsem s tím 1000/100 v Praze na sídlišti spokojen. https://www.speedtest.net/my-result/16399623959 A to ještě za retenčních 249 Kč a 100 Kč za Station s Wi-Fi 6 Edited July 7 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted July 7 Share Posted July 7 @pmalecekasi se dočkáš až na tvojí adrese proběhne upgrade sítě, pokud už neproběhl, na moji adrese už 800/100 Mb dostupné je. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krevety Posted July 7 Share Posted July 7 Mohli by už konečně nabízet UP tak 250Mbit/s, kapacitu na to po upgradu mají, vzhledem k tomu, že prodávají 1Gbit/s download... Quote Kabel 300 Mb/s - - TC7200 Ostrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts