Jump to content

Převod na nové tarify Vodafone TV

petr-000
Go to solution Solved by Martin - Vodafone,

Recommended Posts

..."poklábosit se sympatickou paní po telefonu"...jako určitě, jen bych upřesnil :

poklábosit se sympaticky vstřícnou paní po telefonu, páč papouškování sazeb z ofiko ceníku moc sympatické tedy není .... 🙈🙂

• Agree 1
  • Premium
  • Basic+
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Olmütz
  • Speedtest

@Technikusmoudrejsi budeme ne, az si vzpomenu na PIN, ale az se mi znovu nekdo ozve, pokud vubec. 

Marketingove volani to asi nebylo, kdyz chtela po me overeni PINem a souhlas s nahravanim hovoru.

No, cely ten hovor byl trochu zmateny. Vubec jsem slecnu nepochopil, co po me vlastne chce. Ona sama se nakonec omlouvala za zmatecnost 🙂 Skoda, ze pak uz nezavolala. Fakt by mne zajimalo, co mi chtela rict...

O tech zmenach tarifu a TV nabidky jsem nemel tuseni. Dozvidam se to az ted pri procitani tohoto vlakna. Vyuctovani nectu...;-( 

No, uvidime, co mi nabidnou a na jakych cenach se domluvime. Protoze si platim zaroven i O2TV a Canal+, vypada to, ze udelam VodafoneTV pa pa...

Je jeste nejaky zaklad v kabelu, kdyz neodebiras zadnou VF TV? Byval tam myslim DVB-T2??

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

DVBT (ne dvbt2) je v kabelu pokud používá Internet a nebo Vodafone Telefon.
(Není tam i DVB-C s volnými kanály?)

Pokud nevyužívá žádnou službu, tak by kaběl měl být fyzický odpojený od sítě a není tam nic.

• Thanks 1
  • Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

Já mám zkušenost s tím, že ne vždy je ten kabel fyzicky odpojený od sítě i když se neodebírají žádné služby. Moc výhod to ale nepřináší. 

• Agree 1
  • Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Štatl

16 hours ago, homberg said:

O tech zmenach tarifu a TV nabidky jsem nemel tuseni. Dozvidam se to az ted pri procitani tohoto vlakna. Vyuctovani nectu..

Vyúčtování nikdo nečte. Právě proto dali upozornění právě tam a nikam jinam, ačkoli jinak kvůli každé prkotině rozesílají maily i SMS jako na bězícím pásu.

• Agree 6
  • 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav

Tak už na mě taky došlo.

Informace jenom ve vyúčtování, ale o provedené změně bude informace i v Můj Vodafone (v sekci Zpráavy z Vodafone).

Proč na stejné místo nemůžou dát i tu informaci o plánované změně prostě nepochopím.

• Agree 1
  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF
  • Teplice

tak do sekce zprávy z vodafone byli v minulosi dána informace, že končí promo na data v EU a lidé nadávali, že tam nikdo nechodí do té sekce zprávy, tak pak je to složité

• Premium, Super DSL
  • Basic, Premium, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Speedtest