Odesláno 11. dubna 2024 1 rok Autor ano Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 11. dubna 2024 1 rok Já teda nerozumím v čem může být tarif "modernější"? Modernější můžu mít zařízení bytu, auto, televizi, oblečení, počítač, mobil - ale tarif? Tarif může mít více nebo méně programů, služeb, může být dražší, levnější - ale jak může být modernější? Pět housek na krámě zůstane vždy pěti houskama na krámě i když prodavač bude tvrdit, že je to modernější. Pokud ze služby, kterou využívám něco ubude nebo je dražší, tak to je v korporátní mluvě Vodafonu "modernější": To už je složitější než klingonština. Do'Ha' ! - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 11. dubna 2024 1 rok před 22 hodinami, petr-000 napsal: Zlatý UPC Zlatý UPC zlatý UPC zlatý UPC co dodat zlatý UPC zlatý UPC to budou zákazníky naštvaný co se týče mobilu internetu a televizí !!!! Hezký Vodafone klobouk dolů to budete čerpat v dopise o ukončení smlouvy zákazníků to budete mít plný koš 👍👍👍 Máte krátkou paměť. I za UPC se podobné změny děly prakticky neustále. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. dubna 2024 1 rok No hlavně UPC nemělo mobilní tarify, takže ani žádný nulový tarif, to je pozůstatek Vodafonu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. dubna 2024 1 rok V 11. 4. 2024 v 10:01, kautskym napsal: ano Takže když dluží Vodafone mě, tak musím slušně poprosit, aby mi moje peníze vrátili. OK. A když jim budu dlužit já? To už se nějak postarají sami, že? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 12. dubna 2024 1 rok Autor Přesně tak Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 24. dubna 2024 1 rok Mrkněte se sem na reakci od taylor729 23. 4. 2024 23:22 https://forum.mobilmania.zive.cz/viewtopic.php?f=1&t=1204800&st=0&sk=t&sd=a&start=300 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 29. dubna 2024 1 rok Tak co je pravdy na tom, že Vodafone pozastavil rušení Nulových Tarifů na Míru? https://forum.mobilmania.zive.cz/viewtopic.php?style=2&f=1&t=1204800&st=0&sk=t&sd=a&start=315 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 29. dubna 2024 1 rok To by mě také zajímalo. 5 čísel jsem převedl jinam a jedno u jich (VF) nechal i s tím novým nejlevnějším tarifem (se slevou). Každopádně pokud, budou nulový tarif ponechávat budu se zlobit, že to musel celé podstupovat. Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 29. dubna 2024 1 rok Třeba to nechají jenom těm, co mají souběžně i jiné placené služby. Kdo ale má čistě akorát ten Nulový tarif na míru, tak bych to spíš viděl na zrušení ze strany VF. - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.