Technikus Posted March 6 Share Posted March 6 (edited) V tomto případě nezbyde nic jiného než se spoléhat na tu upomínku v kalendáři. Radši o měsíc či týden dřív, než pak přijít o číslo. Já mám tu exSIMku Tarifu na míru/dnes už u Kaktusu v telefonu jako druhou a aktivní, měl bych tak mít přehled. Edited March 6 by Technikus 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted March 6 Share Posted March 6 Podmínku minimální útraty sice Nulový tarif měl, ale v reálu to nevyžadoval. 2 Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted March 6 Author Share Posted March 6 Tak podle lidi na fóru mobilmania by bude Vodafone rušit také Odepiš 😂 Prý to také říká retence 1 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
flacek Posted March 6 Share Posted March 6 Tak dnes telefonat na VF linku a pritelkyne se svym cislem. U ni byla prepojena na retenci, tam ji nabizeli ten tarif za 49,- a ukonceni cisla ma ke konci zuctovaciho obdobi. U me zruseni bez nabidky retence a zruseni do ctyr dnu. Tak jsem zvedav jak to teda bude. No tim padem po 20letech u VF uz jen internet. Quote - - - Compal CH7465 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted March 6 Author Share Posted March 6 Jde co čím dal někam😂 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted March 6 Share Posted March 6 Odepiš to ještě existuje? Před 10 lety to zdražilo na 5 násobek a od té doby jsem o tom neslyšel. Je to jeden z prvních tarifů z roku 2000, tarif Dohoda s Oskarem s úvazkem na 4 roky byl další speciální tarif. 1 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSwamp Posted March 8 Share Posted March 8 Jen mohu potvrdit zrušení nulového tarifu. Dnes volali bez mé předchozí akce z retenčního, buď přechod na tarif za 49 Kč, zrušení čísla nebo odchod jinam... 1 1 Quote Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted March 9 Share Posted March 9 Mě ani manželce se zatím nic nezměnilo. Jak probíhá vyučtování, když tam mám na čísle cca 400 Kč a odejdu? Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted March 9 Share Posted March 9 To máš na čísle s nulovým tarifem utraceno 400 Kč za měsíc, nebo se jedná o nějaký běžný tarif ? Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted March 9 Author Share Posted March 9 Ja si myslím ze má dobijecku Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts