mojmax Posted March 1 Share Posted March 1 Převážet SIM kartu nikam nemusíš, pokud ale myslíš převéSt, tak to jde udělat kdykoliv, nemusíš čekat na konec zúčtovacího období. 1 Quote Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted March 1 Share Posted March 1 (edited) Pardon za chybu. Každopádně ve Vodafone aktuálně nefunguje zobrazení kódu pro přenos - točí se mobilní aplikace i web (Chrome, Edge) při odkaze Další služby, tak holt později. EDIT: Už se v 9:04 podařilo OKU zobrazit. Přenos by měl být proveden k 6.3.2024 Edited March 1 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSwamp Posted March 1 Share Posted March 1 No a je to zatím jen teorie nebo už někdo máte zprávu, že se nulový tarif ruší. Mám na tom tarifu 6 čísel. Quote Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted March 1 Help center Share Posted March 1 Dobrý den, rád bych to uvedl na pravou míru 🙂 Nulový Tarif na míru už nově nejde aktivovat - to znamená, že si jej nejde nově pořídit. Pro stávající zákazníky se ale v tuhle chvíli nic nemění. Podmínky pro ně zůstávají stále stejné. V opačném případě bychom dotčené zákazníky včas informovali. Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted March 1 Share Posted March 1 (edited) Co potom známý @kautskym ví či neví? Už to někdo viděl ve vyúčtování? Tady je o tom však taky zmíňka (1.3.2024 09:51). Tak si vyberte 😁 Edited March 1 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted March 1 Author Share Posted March 1 známí také volal na retence a řekli mu to co jsem psal, takže buď retence mají více informací než Vodafone linka, nebo nevím Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted March 1 Share Posted March 1 Tak to už máme několik potvrzených informací z retenčního. Potom tedy zde na foru někdo mlží informace do poslední chvíle, nebo není informován. 2 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted March 1 Share Posted March 1 Však @Martin - Vodafonepíše, v TUHLE chvíli nic nemění. Takže v pondělí už nebude TA chvíle a může být vše jinak. Já bych chtěl písemnou záruku, že ve výhledu následujícího roku se nechystá VF změnit podmínky Tarifu na míru. Ale té se nikdy nedočkám. Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted March 1 Share Posted March 1 vypůjčeno z fóra mobilmanie "u svého nulového tarifu jsem včera v samoobsluze nahlédl na OKU a dnes mi volá retence - potvrdili mi, že nuláky budou zpoplatnovat a když jsem odmítl všechny nabídky včetně tarifu, na který nuláky voda převede (20 min za 49 kč), retence nakonec snížila cenu na 20 min do všech sítí za 29 kč/měsíc (sms za 1,50)" takže tady už nám vyloženě lžou Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted March 1 Share Posted March 1 Jo jo, tam jsem právě taky zabrouzdal. Už mám vytažené oba OKU kody, objednaný kaktus za 0.- do EZS. Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts