kautskym Odesláno 11. dubna Autor Sdílet Odesláno 11. dubna ano Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medvěd Odesláno 11. dubna Sdílet Odesláno 11. dubna Já teda nerozumím v čem může být tarif "modernější"? Modernější můžu mít zařízení bytu, auto, televizi, oblečení, počítač, mobil - ale tarif? Tarif může mít více nebo méně programů, služeb, může být dražší, levnější - ale jak může být modernější? Pět housek na krámě zůstane vždy pěti houskama na krámě i když prodavač bude tvrdit, že je to modernější. Pokud ze služby, kterou využívám něco ubude nebo je dražší, tak to je v korporátní mluvě Vodafonu "modernější": To už je složitější než klingonština. Do'Ha' ! 3 Citovat - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. dubna Sdílet Odesláno 11. dubna před 22 hodinami, petr-000 napsal: Zlatý UPC Zlatý UPC zlatý UPC zlatý UPC co dodat zlatý UPC zlatý UPC to budou zákazníky naštvaný co se týče mobilu internetu a televizí !!!! Hezký Vodafone klobouk dolů to budete čerpat v dopise o ukončení smlouvy zákazníků to budete mít plný koš 👍👍👍 Máte krátkou paměť. I za UPC se podobné změny děly prakticky neustále. 2 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. dubna Sdílet Odesláno 11. dubna No hlavně UPC nemělo mobilní tarify, takže ani žádný nulový tarif, to je pozůstatek Vodafonu. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 12. dubna Sdílet Odesláno 12. dubna V 11. 4. 2024 v 10:01, kautskym napsal: ano Takže když dluží Vodafone mě, tak musím slušně poprosit, aby mi moje peníze vrátili. OK. A když jim budu dlužit já? To už se nějak postarají sami, že? 2 Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 12. dubna Autor Sdílet Odesláno 12. dubna Přesně tak Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 24. dubna Sdílet Odesláno 24. dubna Mrkněte se sem na reakci od taylor729 23. 4. 2024 23:22 https://forum.mobilmania.zive.cz/viewtopic.php?f=1&t=1204800&st=0&sk=t&sd=a&start=300 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 29. dubna Sdílet Odesláno 29. dubna Tak co je pravdy na tom, že Vodafone pozastavil rušení Nulových Tarifů na Míru? https://forum.mobilmania.zive.cz/viewtopic.php?style=2&f=1&t=1204800&st=0&sk=t&sd=a&start=315 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSwamp Odesláno 29. dubna Sdílet Odesláno 29. dubna To by mě také zajímalo. 5 čísel jsem převedl jinam a jedno u jich (VF) nechal i s tím novým nejlevnějším tarifem (se slevou). Každopádně pokud, budou nulový tarif ponechávat budu se zlobit, že to musel celé podstupovat. 1 Citovat Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 29. dubna Sdílet Odesláno 29. dubna Třeba to nechají jenom těm, co mají souběžně i jiné placené služby. Kdo ale má čistě akorát ten Nulový tarif na míru, tak bych to spíš viděl na zrušení ze strany VF. 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.