Jump to content

Nova Sport 5 & Nova Sport 6

Go to solution Solved by Ondra - Vodafone,

Recommended Posts

před 23 minutami, petr-000 napsal:

stav te se do prodejny 😄 nebo zavolej te 😄        co to vlastně znamena jen ostudu  zakaznici musejí jít k prodejně nebo telefonicky zavolat  aby změnili tarif                 žadná konkurence tohle neděla                  

A jak by si to @petr-000představoval?

• Agree 1
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Já si nechal spočítat 02 nabídku za přechod, 300kc měsíčně sleva za účet u air bank plus individuální sleva a celkově mě jejich nejvyšší nabídka TV vyjde o 360 korun levněji než u VF ano nemají úplně stejnou nabídku ale jako porovnání je to dobré....  Jo a bez závazku... 

• Agree 2
  • Like it 2
  • Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
1 hour ago, Filio said:

Já si nechal spočítat 02 nabídku za přechod, 300kc měsíčně sleva za účet u air bank plus individuální sleva a celkově mě jejich nejvyšší nabídka TV vyjde o 360 korun levněji než u VF ano nemají úplně stejnou nabídku ale jako porovnání je to dobré....  Jo a bez závazku... 

Já jsem k O2 právě přešel když nebyla NS 5 a 6 v nabidce VF. To, že zaplatím polovinu, byl příjemný bonus (i když ten obsah byl důležitější).

• Agree 1
  • Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
@petr-000 Třeba Skylink, když rozšiřoval nabídku o Canal+ Sporty, tak také udělal nový balíček, na který bylo nutné přejít a nešlo využít nějaký balíček původní (Kombi bez C+ vs. Kombi+ s C+).

@kautskym Skylink nevlastní madame Kellner, naštěstí! :-)
  • Agree 2
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Stejně nechapu proč televize Nova dala do obsahu evropskou ligu na kanál Nova Sport 5,,,,,, když nova sport 3 a 4 to je fotbalový obsah ,,,,,    a  ukočirovat šest sportovních  kanálu TV Nova a plus dalších premiér Sport 2 premiér Sport 3 02 TV sport 02 TV fotbal !!!!! Ty kráso skupina PPF má teda dost peněz ukočirovat  dohromady 10 sportovních kanálu 😲😲😲😲😲 hustý !!

Edited by petr-000
  • -
  • -
  • Sport
  • -
  • mladá boleslav
Na těch kanálech není co kočírovat, odbavovací pracoviště to v pohodě zvládne a žádné extra náklady na distribuci se nekonají (to není terestrické nebo SAT vysílání, kde se platí za pronajatou kapacitu). A pochopitelně zařazování obsahu na jednotlivé programy je čistě s ohledem na to, z toho vytřískat co nejvíc. V případě NS5 a 6 pak nejspíš i snaha vydolovat penízky z T-Mobile, případně dalších poskytovatelů.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -