December 13, 2024Dec 13 V čem je ten vtip? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
December 13, 2024Dec 13 Jo aha, takže se bavíme slovíčkařením..Ale snad se na tu stanici nedívají lidi jen kvůli F1.Třeba mě ty formulky ale vůbec nezajímají, tak proto jsem vtip nepochopil.A přitom maso žeru, divné.😀 Edited December 13, 2024Dec 13 by dad18 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
December 13, 2024Dec 13 Řek bych, že i to tažení Evropskou ligou již proběhlo tento týden 😆 - - - - Praha
December 13, 2024Dec 13 Jo, byla to narážka na F1, pobavilo mě to. Po tom výsměchu v podobě "inovativní nabídky programových balíčků" už se ale nedivím ničemu. Basic 250 Mb/s Super + Komfort CA modul, Compal Brno
December 14, 2024Dec 14 Na pozici 100 nic a po preladeni stanic take nic. Myslel jsem, ze se ca moduly sami aktualizuji. Jde s tim neco delat krom samoobsluhy? Prarodice ji nepouzivaji. Diky. - - - - Praha
December 14, 2024Dec 14 Pokud se jedna o CA modul, tak hledej program Vodafone 100, určitě nebude na předvolbě 100 (to je pouze na VF STB a app). Na tomto programu se střídají programy jako upoutávka přibližně po měsíci Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
December 14, 2024Dec 14 Cili nehledat nova sport, ale hledat kanal s nazvem vodafone 100? Ja toto neznam osobne, zavolam prarodicum. Dekuji. - - - - Praha