Jump to content

Nova Sport 5 & Nova Sport 6

royal198
Go to solution Solved by Ondra - Vodafone,

Recommended Posts

Posted (edited)
před 10 minutami, Pavel m napsal:

Magenta TV zařazuje stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6

https://www.mediaguru.cz/clanky/2024/06/magenta-tv-zarazuje-stanice-nova-sport-5-a-nova-sport-6/

a nezdražují ! A MAJÍ i Premier Sport 1-4.

Mám strach že Vodafone  bude nejdražší ze všech ostatních operátorů v české republice. co se týče sportovního obsahu tak Vodafone je úplně vzadu od ostatních největší operátorů 

Edited by mirek.123
  • Agree 2
  • -
  • -
  • Sport
  • -
  • mladá boleslav

No nic, počkám s čím Vodafone přijde po převedení na ty svoje nové tarify. Teď mám nabídku komplet a internet 300, pronájem CA modulu, STB Kaon a modem za 1025. T-Mobile mi dnes předložil zajímavou nabídku, tak jsem jim řekl, že na konci července jim dám vědět. 

• Agree 1
  • Basic 250 Mb/s
  • -
  • -
  • CA modul
  • Praha

myslím, že zdražení taky příjde a slyšel jsem od známého že v Magenta S to bude pouze do konce léta a pak pouze M-XL

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Speedtest

Posted (edited)

Každopádně že T-Mobile se taky bude zdražovat v nejbližší době když mají pestrý bohatý sportovní program T-Mobile má všechno co se týče sportu chybí mu pouze  jeden program to nepůjde nikdy do nabídky 02 TV sport ..... A co se týče Vodafone mu chybí téměř vše premiér Sport 1 a 2 3 4  a Canal sport co se týče T-Mobile můj taťka má je vesmírně spokojen s kvalitou a jejich obsahem      já u Vodafone taky mám  dobrý ceník když mě převedou budu platit vysokou částku také půjdu do T-Mobile též  PS : co si budem povídat sport je fenomén lákat přivítat nové zákazníky s bohatým programem u Vodafone nelze to říct 

Edited by mirek.123
  • -
  • -
  • Sport
  • -
  • mladá boleslav

Posted (edited)

Vím ze to sem úplně nepatří, ale jen abyste si dávali pozor teď mi přišla tato sms , když u nich mám TV na testování. Jen aby jste nepřecházeli zbytečně 

IMG_0528.JPG

Edited by kautskym
  • Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Praha, Nová Ves
  • Speedtest

No, naštěstí ten přechod není nic složitého, i kdyby se to změnilo 🙂 Ale určitě bych nečekal, že by to zůstalo v S, to by nedávalo žádný smysl cenově, naopak v M a vyšších ano. Ale ta formulace u TM je taková celá zvláštní - např. i u nejvyššího balíčku XL je uvedeno :

24 programů

(23 v HD)

2 na zkoušku

Takže kdoví, co z toho bude a zda vůbec TM má přesný plán 🙂 

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

Posted (edited)

Odpověď na FB na tento dotaz: Na TV mi to píše,že kanály byly přidány na léto,mám tomu rozumět tak,že jen na prázdniny?😊 je tato:Dobrý den, Stando, v plánu je vysílání nových programů i po letních měsících. V tarifu S jsou teď ale programy dočasně (přes léto). Erich.A v jine odpovědi dodávají,že jde o dlouhodobou smlouvu.Hold,kdo má tarif S,tak po prázdninách nebude mít NS 5,6 

Edited by namec
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Posted (edited)

@r2d2pravda že přechod není složitý, ale pokud někdo teď má slevy u vf jiné než standardní a přejde tak už pak VF slevy nemusí získat 

Edited by kautskym
  • Agree 1
  • Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Praha, Nová Ves
  • Speedtest

Přesně tohle odpověď jsem dostal od Ericha. Mám XL takže můžu být klidný a jestliže to trochu zdraží,  vzhledem k perfektní nabídce to budu chápat. 

• Agree 1
  • Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl