Jump to content

Nova Sport 5 & Nova Sport 6

royal198
Go to solution Solved by Ondra - Vodafone,

Recommended Posts

V 16. 5. 2024 v 11:16, melmus napsal:

Pozor, kdo si aktivoval telly na zkoušku, v rámci předplatného iDĚS, je nutné balíček zrušit, neruší se automaticky se zrušením předplatného iDĚS

zrusil jsem to Idnes, jak zrusit to Telly tedy

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno

no dobrý, stejně se má převádět starý UPC tarif na nový, tak z komfortu+hbo přejdu na základní+sport a ještě to bude levnější

F1TV Pro mě vyhovovala, ale nemám čas všechno sledovat, takže jedu po tom co je nejlevnější

• Basic
  • -
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Brno
  • Speedtest

• 3 weeks later...

Od zítřka budou mít nabídce i T-Mobile koukám že tyto kanály budou mít od nejnižší tarifu S  .... Jak to má 02 TV bronzová taky to má v nejnižší nabídne tak mě hlava nebere proč Vodafone zdražilo o 70 Kč kvůli nova sport 5 a 6 když t mobile a 02 TV mají v nejnižší nabídce ......     Tak aspoň fanoušci formule 1 a moto GP můžou si vybrat kam chtějí do operátorů 

• Agree 2
  • Thanks 1
  • -
  • -
  • Sport
  • -
  • mladá boleslav

Posted (edited)

Zkušenosti vládne světu Vodafone je nezkušený tým to potvrzuje jednání se skylinkem kvůli Canal sport stále jednali a nic nevyřešili do teď.... Vodafone nemá v nabídce nejlepší fotbalovou ligu světa na  rozdíl od T-Mobile to má v nabídce mě ještě mi do  hlavy nebere zdražilo o 70 Kč ještě odeberou premiér Sport 1 a 2 když se tam hraje  Euroliga basketbal a i ATP tenis  možná i nové obsahy tam budou na premiér Sport 1 a 

Edited by mirek.123
  • Agree 3
  • Haha 1
  • -
  • -
  • Sport
  • -
  • mladá boleslav