petr-000 Posted May 1 Share Posted May 1 před 1 minutou, Technikus napsal: Jaký mlčení? Jste snad ve školce? Já trvám na rovnoprávnosti. Očividně to globálně na TV Komplet zablokované není, a při nějakém druhu využívání TV to je povolené. Tobě to nejde? ty máš CA kartu nebo máš ten box od Vodafone Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 1 Share Posted May 1 (edited) Nejde. Ani jedno z uvedených. Mám OS Tizen na TV Samsung. Edited May 1 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr-000 Posted May 1 Share Posted May 1 Mě víc zajímá kdo má CA kartu a balíček sport mini jestli mu fungují nova Sport 5 a 6 😅😅 to by byla sranda že jo 😁 Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 1 Share Posted May 1 Tak ještě jednou a naposled, kdo má nabídku Komfort, nebo Komplet a přijímá ji přes DVB-C prostřednictvím kódovacího systému Conax, tedy na CA modulech, nebo třeba starých Mediaboxech z dob UPC, tak tomu ty dva zmíněné kanály pojedou, kdo má Vodafone box, nebo přijímá kanály přes IPTV/OTT, tedy přes počítač, mobil, tablet, nebo aplikaci v chytrém televizoru, či nějakém Android boxu, nebo má původní starý sportovní balíček, nebo chce koukat na zpětné zhlédnutí, tak tomu, tyto kanály nepojedou a musí přejít na novou televizi nabídku ať už s novým balíčkem Sport, nebo Allinone a neptejte se mě proč to tak je, nebo jak dlouho to tak bude, buďme rádi že to tak jede a už se v tom dál nerýpejte. 6 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted May 1 Share Posted May 1 Přát někomu aby sousedovi chcípla koza není správné. 1 Quote Super - Základní - Litomyšl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 1 Share Posted May 1 Tohle se mi skutečně nelíbí. Na druhou stranu to je jenom do doby, než nás všechny ze staré programové nabídky zmigrují, takže pak na tom budeme všichni stejně, resp na každém z nás, kdo na jakou aktuální TV nabídku přejde. Ale proč je aktuálně měřeno dvojím metrem, to mi skutečně hlava nebere. Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 1 Share Posted May 1 Evropská a Konferenční liga UEFA míří na Nova Sport 5 https://www.mediaguru.cz/clanky/2024/04/evropska-a-konferencni-liga-uefa-miri-na-nova-sport/ 1 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted May 2 Help center Share Posted May 2 Pokud máte starší TV nabídku Komplet, opravdu se dočasně může stát, že s CA modulem naladíte i Novu Sport 5 a 6. Nejde ale o trvalý stav, tyto programy do nabídky Komplet nepatří a v dohledné době nastavení pro CA moduly upravíme... Takže jestli máte o Novu Sport 5 a 6 ve Vodafone TV zájem, je potřeba přejít na aktuální nabídku s balíčkem Sport nebo ALLinONE. 2 1 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr-000 Posted May 2 Share Posted May 2 Tak máte po ptákách hlavně ty Čvancaro tady vykrikujes že máš nova sport 5 a 6 ty víš že je občas tady online Vodafone Martin a Vodafone Ondra 4 Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted May 2 Help center Share Posted May 2 @petr-000Ujišťuji vás, že to nastavení bychom upravovali bez ohledu na to, zda se v diskuzi objeví dotazy nebo komentáře k tomu... 3 1 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts