Help center Ondra - Vodafone Posted April 30 Help center Share Posted April 30 @Ivo MašekBalíček Komplet už delší dobu nenabízíme, v době, kdy byl nabízený, skutečně obsahoval "vše". Zároveň, a to už tu také zaznělo, postupně zákazníky informujeme o přechodu na novou nabídku Vodafone TV, to sice ještě nějakou dobu potrvá, ale ve výsledku budou mít všichni zákazníci aktuální nabídku Vodafone TV. Pokud zatím máte starší nabídku, nemusíte na automatický přechod čekat a kdykoliv nás můžete požádat o změnu tarifu. 1 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacLuke Posted April 30 Share Posted April 30 Budou NS5 a 6 dostupné i v aplikacích nebo je tam nenajdu stejně jako PS? Quote - - - CA Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted April 30 Share Posted April 30 Sorry, ale pokud si na dovolené pořídím All inclusive, tak předpokládám All inclusive (v našem případě tedy Komplet). Nějaké NS nevím kolik, je mi u zadku, jde o princip. Komplet je Komplet (taky platím 829 Kč za něj), ať si to pojmenujete jakkoliv. 2 Quote - - - CA modul OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beris Posted April 30 Share Posted April 30 před 24 minutami, MacLuke napsal: Budou NS5 a 6 dostupné i v aplikacích nebo je tam nenajdu stejně jako PS? PS v aplikacích jsou Quote Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted April 30 Share Posted April 30 (edited) před 45 minutami, Ondra - Vodafone napsal: Balíček Komplet už delší dobu nenabízíme, v době, kdy byl nabízený, skutečně obsahoval "vše". Zároveň, a to už tu také zaznělo, postupně zákazníky informujeme o přechodu na novou nabídku Vodafone TV, to sice ještě nějakou dobu potrvá, ale ve výsledku budou mít všichni zákazníci aktuální nabídku Vodafone TV. Pokud zatím máte starší nabídku, nemusíte na automatický přechod čekat a kdykoliv nás můžete požádat o změnu tarifu. Napsán požadavek. Zpětně mě zavoláno. Vyřešeno. Do 24 hodin by měl naběhnout TV ALLinONE. Pro ostatní: Zůstává v platnosti kompletní sleva (Inet, TV, Mobil). "Extra" sleva na TV nikoli. PS: Vyhledat to správné heslo v té změti těch ostatních je celkem srandovní. Ten na druhé straně linky už chtěl jít na kafe (to strašně v komunikaci pomáhá). Kdysi jsem tu psal, že přihlásit se do ČNB, kde v 2. patře pod zemí je zlatý poklad, je jednodušší, než najít tu správnou kombinaci do Vodafone (co tam mají za poklad - netuším) Edited April 30 by Ivo Mašek 1 Quote Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacLuke Posted April 30 Share Posted April 30 před 26 minutami, Beris napsal: PS v aplikacích jsou Tak asi jen u těch nových TV tarifů, já mám furt ten původní sport balíček a tam to v aplikaci nemám. Quote - - - CA Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beris Posted April 30 Share Posted April 30 Mám starý Komplet Quote Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted April 30 Help center Share Posted April 30 @MacLuke@BerisNova Sport 5 a 6 jsou dostupné pouze v nové nabídce, proto je mezi programy nevidíte. Řešením je přechod na aktuální nabídku Vodafone TV (například přes *77 / 800770077). Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted April 30 Share Posted April 30 před 34 minutami, Ivo Mašek napsal: Napsán požadavek. Zpětně mě zavoláno. Vyřešeno. Do 24 hodin by měl naběhnout TV ALLinONE. Pro ostatní: Zůstává v platnosti kompletní sleva (Inet, TV, Mobil). "Extra" sleva na TV nikoli. PS: Vyhledat to správné heslo v té změti těch ostatních je celkem srandovní. Ten na druhé straně linky už chtěl jít na kafe (to strašně v komunikaci pomáhá). Kdysi jsem tu psal, že přihlásit se do ČNB, kde v 2. patře pod zemí je zlatý poklad, je jednodušší, než najít tu správnou kombinaci do Vodafone (co tam mají za poklad - netuším) A to je asi taky jeden z důvodů,proč dali NS 5,6 do nových balíčků.Aby sami zákaznící zažádali o přechod ze starých tv tarifů na nový 1 Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted April 30 Share Posted April 30 mě fascinuje, když vodafone obecně přidá NS 5 a 6 tak teď všichni hrotí že je v nové variantě VTV, tak co klienti chtějí 😄 2 1 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts