marian.lozi Posted January 27 Share Posted January 27 @sodekczNa pozicích 2-5 jsou ale SD verze CT. Quote - - - - Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) @marian.loziměl jsem to od počátku přeskládané, na pozicích 1 - 5 jsem měl všechno z ČT HD verze programů ČT. Potom následoval blok NOVA, blok Prima, blok Barrandov, blok hudba a další. SD verze ČT jsem měl posunuté až hodně dozadu. Zkusím nějaké přeladění. Vypadá to, jako kdyby vypadl celý multiplex těch 498 MHz. Edited January 27 by sodekcz Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian.lozi Posted January 27 Share Posted January 27 @sodekczAha, vycházel jsem z "Nic jsme nepřelaďovali, nepoužíváme žádné oblíbené, nic podobného.". Quote - - - - Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted January 27 Share Posted January 27 Tak co se jmenovalo ČT 2 HD (na 498 MHz) se teď jmenuje ČT 2 HD T2 a obdobně u dalších ČT programů takže např. ČT sport HD je ČT sport HD T2. Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviddvbc Posted January 27 Author Share Posted January 27 Zvláštní. Jak jse jmenuje MUX a na jaké je frekvenci ? Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted January 27 Share Posted January 27 Ještě změnit kodek na HEVC a bude to dokonalý :D 1 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpa Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Já jsem kupoval televizi před Silvestrem a protože regionální ČT nesleduji, tak jsem to neřešil, vždyť Vodafone říká, že to měnili v listopadu. Dnes jsem náhodou listoval a zjistil, že mi to nefunguje také. Mohu dokladovat, že Vodafone lže a změnu provedl až v letošním roce. Navíc jsem zjistil, že mi dnes zmizel celý mux na 770 MHz, nic se tam nevysílá, Edited January 28 by vpa Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted January 28 Share Posted January 28 Mux na 770 MHz nejspíš z rozvodu kabelovky nezmizel, ale odstřelil ti ho až doma nějaký 5G mobilní vysílač poblíž. 2 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) U mě se jednalo o MUX na 498 MHz. Kvalita signálu před i po akci stále dobrá. Televize přibližně rok stará. Ty původní kanály a jejich názvy někdy během podvečera z mého seznamu "nějak vypadly", zbyly tam jen volné neobsazené pozice a ty s novými názvy se mi naladily na konec seznamu. Kontroloval jsem to až jsem měl více času. Potom jsem si vše přeskládal dle svých preferencí. I při ručním přeladění pásma 498 mi to ukázalo ty s novými názvy (z předchozího odkazu od @kautskym jsou v seznamu staré názvy, ve svém ladění pásma co mi doporučil @Daviddvbc už vidím nové názvy) : Edited January 28 by sodekcz Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpa Posted January 28 Share Posted January 28 To tak může být, jen je mi divné, že v pátek večer to ještě šlo. Bohužel si nejsem jist, jestli tam signál je nebo není, tahle Tv mi sílu signálu na digitálním kanálu nezobrazuje, když ho nenaladí. Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts