February 11, 20241 yr před 3 hodinami, cvancara napsal: Já tam tedy vidím u obou 100%. Nehledě k tomu, že ty ostatní kanály v tom muxu 730 jedou, pouze ty 4 regionální nee. Jeste mne napadla takova blbost(technicky...) ale zkus to ladeni udelat v dobe kdy se sichr vysila vsude neco jineho tzn. zitra v 18:00 zpravy regionu. - - - CI O-va
February 11, 20241 yr Ano, je to Paňák a bez jediného problému...dneska už Paňáka s DTS nekoupím. - - - CA modul OVA
February 11, 20241 yr hold starý Panasonic si nějak nerozumí s muxum co vysílá ČT ,když to nějak neupravuje Vodafone . Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
February 11, 20241 yr našel jsem na stránkách VF - Příjem TV a R programů ve standardu DVB-T. Základní rádia České rozhlasu. * ČT 1 SM: dostupná na sítích v Moravskoslezském a Olomouckém kraji * ČT 1 JM: dostupná na sítích v Jihomoravském a Zlínském kraji * ČT 1 JZC: dostupná na sítích v Plzeňském a Jihočeském kraji a na Vysočině * ČT 1 SZC: dostupná na sítích v Libereckém, Pardubickém a Královehradeckém kraji a taky ladění pro CA modul je uděláno pro staré TV, ne pro nové Edited February 11, 20241 yr by kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
February 11, 20241 yr Nemotejte spolu dohromady vysílání DVBT a DVBC. @Cvancara řešíí problém v DVBC Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
February 11, 20241 yr Už to jede. Netuším proč, ale v seznamu kanálu je to 2 x. Jedny jedou a ty druhé ne. - - - CA modul OVA