Odesláno 18. července18. čvc To je dobrý přehled programů.Až na to že chybí programy mezi 120 až 160? Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 21. července21. čvc Autor Eurosport 2 HD máme dvakrát v nabídce . Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno 21. července21. čvc Asi se bude přesouvat, třeba potřebují místo pro nové programy Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
Odesláno 22. července22. čvc V 18. 7. 2026 v 15:53, ludekUPC napsal:To je dobrý přehled programů.Až na to že chybí programy mezi 120 až 160?Opraveno kompletni_seznam_programu-v2.pdf Basic - Základní, Family Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box Plzeň
Odesláno 22. července22. čvc A co program 81 Lov nature UHD, pokud ještě funguje, nezkoušel jsem to a jde to pouze na 4k TV. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 22. července22. čvc Ten seznam je vyexportovaný z mobilní aplikace, takže některé kanály které v aplikaci nejsou tam chybí. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 22. července22. čvc Jsem spokojený s web rozhraním a appkou tvprogram.cz. Uživatel si může seřadit programy třeba tématicky po okruzích a k programům doplnit vlastní čísla programů, jak chce sám. Seřazování programů v DVB-C jsem už vzdal z důvodu duplicitního a vynechávaného číslování :-) Posílám hotový seznam včetně číslování do app pro android, jen si po stažení souboru odmažte příponu .pdf, přidal jsem ji, abych se mohl soubor vložit :-) V app androidu stačí načíst ze zálohy. TVProgram.bck (1).dat.pdf Upraveno 22. července22. čvc uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Zlín
Odesláno 23. července23. čvc Díky, vyzkouším, také tuto bezva aplikaci používám, i moji rodiče na tabletu. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 28. srpna28. srp z newsletteruOd 1. září přidáváme do základní nabídky Vodafone TV a Vodafone TV+ nový program Dog & Cat TV! Jak název napovídá, ocení ho hlavně příznivci psů a koček. A to jak ve formě zajímavostí a důležitých informací o chlupatých kámoších, tak řádné dávky roztomilosti. Kanál najdete na pozici 136.Do základní nabídky od prvního září přibudou i programy Disney Channel a Baby TV. Najdete je na pozicích 123 a 128.Současně k 30. září dojde k ukončení programů Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons a MTV Europe. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 28. srpna28. srp Jo prislo mi to do mailu taky. A teda nechapu. To se jako s Paramountem nedohodli nebo jak? Zacinaj me stvat. Disney v zakladu hezky ale furt ne v hd. A kocikopejskovska tv... Lol. Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.