Odesláno 18. července18. čvc To je dobrý přehled programů.Až na to že chybí programy mezi 120 až 160? Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno úterý v 16:16 4 dny Autor Eurosport 2 HD máme dvakrát v nabídce . Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno úterý v 17:57 4 dny Asi se bude přesouvat, třeba potřebují místo pro nové programy Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno středa v 13:39 3 dny V 18. 7. 2026 v 15:53, ludekUPC napsal:To je dobrý přehled programů.Až na to že chybí programy mezi 120 až 160?Opraveno kompletni_seznam_programu-v2.pdf Basic - Základní, Family Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box Plzeň
Odesláno středa v 14:31 3 dny A co program 81 Lov nature UHD, pokud ještě funguje, nezkoušel jsem to a jde to pouze na 4k TV. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno středa v 14:50 3 dny Ten seznam je vyexportovaný z mobilní aplikace, takže některé kanály které v aplikaci nejsou tam chybí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno středa v 20:23 3 dny Jsem spokojený s web rozhraním a appkou tvprogram.cz. Uživatel si může seřadit programy třeba tématicky po okruzích a k programům doplnit vlastní čísla programů, jak chce sám. Seřazování programů v DVB-C jsem už vzdal z důvodu duplicitního a vynechávaného číslování :-) Posílám hotový seznam včetně číslování do app pro android, jen si po stažení souboru odmažte příponu .pdf, přidal jsem ji, abych se mohl soubor vložit :-) V app androidu stačí načíst ze zálohy. TVProgram.bck (1).dat.pdf Upraveno středa v 20:37 3 dny uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno čtvrtek v 18:43 2 dny Díky, vyzkouším, také tuto bezva aplikaci používám, i moji rodiče na tabletu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.