July 18Jul 18 To je dobrý přehled programů.Až na to že chybí programy mezi 120 až 160? Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
July 21Jul 21 Author Eurosport 2 HD máme dvakrát v nabídce . Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
July 21Jul 21 Asi se bude přesouvat, třeba potřebují místo pro nové programy Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
July 22Jul 22 V 18. 7. 2026 v 15:53, ludekUPC napsal:To je dobrý přehled programů.Až na to že chybí programy mezi 120 až 160?Opraveno kompletni_seznam_programu-v2.pdf Basic - Základní, Family Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box Plzeň
July 22Jul 22 A co program 81 Lov nature UHD, pokud ještě funguje, nezkoušel jsem to a jde to pouze na 4k TV. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
July 22Jul 22 Ten seznam je vyexportovaný z mobilní aplikace, takže některé kanály které v aplikaci nejsou tam chybí. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
July 22Jul 22 Jsem spokojený s web rozhraním a appkou tvprogram.cz. Uživatel si může seřadit programy třeba tématicky po okruzích a k programům doplnit vlastní čísla programů, jak chce sám. Seřazování programů v DVB-C jsem už vzdal z důvodu duplicitního a vynechávaného číslování :-) Posílám hotový seznam včetně číslování do app pro android, jen si po stažení souboru odmažte příponu .pdf, přidal jsem ji, abych se mohl soubor vložit :-) V app androidu stačí načíst ze zálohy. TVProgram.bck (1).dat.pdf Edited July 22Jul 22 by Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Zlín
July 23Jul 23 Díky, vyzkouším, také tuto bezva aplikaci používám, i moji rodiče na tabletu. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno