July 14Jul 14 Je takový problém dát do nového příspěvku aspoň kousek textu a nejen holý odkaz ?!A navíc se to ani netýká přímo Vodafonu.Ale když už jsme u Prima sport, tak prý se spojí s kanálem Sporty TV, takže nakonec jeden sportovní kanál zmizí a nahradí ho jen jiný. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
July 14Jul 14 Tak sorry, už to nikdy neudělám. Původně jsem chtěl polemizovat v rámci TV Start, ale pak jsem si uvědomil, že se bude asi rušit. Basic - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
July 14Jul 14 Když jsem si přečetl, co tam budou vysílat, tak to ani nebudu ladit... Super - ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Liberec
July 17Jul 17 Je někde ke stažení, tak jako dřív, seznam programů Vodafone TV (s číselným označením programů)? Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
July 17Jul 17 Care Centre @ludekUPC Tento seznam už na webu nemáme, přehled programů je k dispozici jen na webové stránce na https://www.vodafone.cz/televize/programy/. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
July 17Jul 17 před 4 hodinami, ludekUPC napsal:Je někde ke stažení, tak jako dřív, seznam programů Vodafone TV (s číselným označením programů)?Já jsem si musel stáhnou printscreen snímků z menu v VF TV app pro mobil, kde je v nastavení volba Řazení programů. Tam jsou i čísla jednotlivých pozic kanálů. Basic - Základní, Family Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box Plzeň
July 17Jul 17 @BimboCZ díky za tip, tak jsem udělal dlouhý screenshot z té aplikace, snažil jsem se ho převést jna textovou formu, ale nějak se mi nezadařilo, tak třeba to někomu k něčemu bude, ale zase na set-top boxech s dvb-c těch kanálů bude asi trochu víc. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
July 17Jul 17 Tohle bude asi přehlednější ...https://static.vodafone.cz/cp/docs/tv/frekvencni_prehled_digitalni_kabelove_televize.pdf@ludekUPC Edited July 17Jul 17 by dad18 - - - - PROTESTOV
July 17Jul 17 Takhle byl přehled programů asi před měsícem. vodafone-tv-razeni-programu-byPackages-cb.pdfNebo takový přehled, vše je ale měsíc staré. přehled Vodafone TV programů.pdf Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
July 18Jul 18 před 22 hodinami, tomus napsal:@BimboCZ díky za tip, tak jsem udělal dlouhý screenshot z té aplikace, snažil jsem se ho převést jna textovou formu, ale nějak se mi nezadařilo, tak třeba to někomu k něčemu bude, ale zase na set-top boxechs dvb-c těch kanálů bude asi trochu víc.před 22 hodinami, tomus napsal:@BimboCZ díky za tip, tak jsem udělal dlouhý screenshot z té aplikace, snažil jsem se ho převést jna textovou formu, ale nějak se mi nezadařilo, tak třeba to někomu k něčemu bude, ale zase na set-top boxechs dvb-c těch kanálů bude asi trochu víc.Takhle mi to seřadila AI podle mých printscreen. Zkusil jsem to generovat z tvé předlohy ale je to moc malé a nepřečetl to. kompletni_seznam_programu.pdf Basic - Základní, Family Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box Plzeň