January 13Jan 13 Jasně, je o tom vypovídající toto téma. Jen to byl příspěvek co by výkřik do větru. Je jasné, že se v aktuální verzi Vodafone TV už nic implementovat nebude. Ale nemyslím si, že by to bylo špatné. Když by byl zákazník o změnách informován při spuštění VTV. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
January 13Jan 13 Taková notifikace mě chodí v mobilní aplikaci Vodafone TV, když tam dojde ke změně, přijde mně po otevření aplikace upozornění.Jinak je fajn že byla přidána slovenská Dvojka, ale v rámci přehlednosti by mohla být vedle Jednotky, ono je fakt kolikrát o nervy v těch malých černobílých ikonkách najít nějakou stanici, kor když nevím jaké logo ta stanice má. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 13Jan 13 Zajímavý. Mám toto aktivní a nic mi nechodí. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
January 13Jan 13 No vidíte a já nemám ani tu mobilní aplikaci. Sledovat televizi na mobilu, tomu jsem na chuť fakt nepřišel. Já nechápu ani lidi, co sledují televizi na tabletu. To je tak na zničení očí. A to jsou ještě magoři, co tohle učí děti. Nechápu a asi ani nikdy nepochopím. Na sledování televize je přece televize. A v ní bych ty informace o nových kanálech ocenil. Případně v samoobsluze. V nějaké mobilní aplikaci je mi to k ničemu. Super - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
January 13Jan 13 Já taky televizi od Vodafone v mobilní aplikaci sleduji jen opravdu výjimečně a to hlavně z toho důvodu že má hnusný zvuk, který dodnes nikdo nebyl schopen opravit, na tabletu samozřejmě to samé, ale zase takový tablet na sledování videí a televize je docela fajn a nevím proč by to mělo ničit oči když na to koukám v místnosti kde je světlo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 13Jan 13 Já obvykle používám DVB-C (na TV). Vodafone TV na mobilu (Android) má ale výhodu možnosti seřazení programů (do100 pozice mám shodné seřazení jako na DVB-C v TV). Potom když si chci pustit něco zpětně tak vyhledat program je jednodušší na mobilu než na Vodafone v TV (která seřazení neumí) a obraz si pak jednoduše z mobilu přesunu do TV. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
January 14Jan 14 před 12 hodinami, Beris napsal:V DVB-C přes CA modul nejede Mezzo live.Večer jsem to zkoušel a byla tam pouze hláška "Kanál je šifrovaný". - - - CA modul OVA
January 14Jan 14 Je, prosím, slovenská dvojka už i na android boxech? Na Play boxu se mi ji nepodařilo najít (pozice 150 se nezobrazuje). Díky Edited January 14Jan 14 by rebo Přidána fotografie Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box Brno
January 15Jan 15 Ano, mám ji na Chromecastu s Android TV Edited January 15Jan 15 by Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha