Odesláno 28. srpna28. srp před 4 hodinami, Technikus napsal:Mně osobně je to jedno, tento nový program nepotřebuji a stejně tak nepotřebuji končící programy skupiny Paramount. Skupinu Paramount nemám rád od té doby, co ukončila vysílání hudebních programů MTV a programu Paramount Network. MTV Europe je zbytečný program, který je úplně o ničem. Snad jenom programy Nickelodeon budou možná dětem a teenagerům chybět. Basic BezLimitu L Základní, Cinema, Family Vodafone TV app, CA modul, Compal CH7465 Plzeň Doubravka
Odesláno 31. srpna31. srp Zajímavá strategie. Jeden program přidají a 4 zruší. Cable+ 500 Premium One ALLinONE Compal CH7465 Ostrava-Zábřeh
Odesláno 1. září1. zář Dog&cat tv už běží. Bez kabelu Naplno 5G Maxi ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Pardubice
Odesláno sobota v 05:58 4 dny Já jako rodič tedy pořád doufám, že s těmi Nickelodeony je to jenom nějaký nepovedený a dost hloupý vtip. Už tak je nabídka dětských kanálů (obecně v Česku, ne jen u VF) mizerná a zrušit ty nejzajímavější z nich (a buďme upřímní, dětem je fuk, že to není v HD, ty chtějí Sponge Boba a Tlapkovou patrolu), tím si koledujete o odchod rodinných zákazníků, kteří nepochybně dneska tvoří jádro vašich zákazníků. Sportovní diváci už odešli dávno a teď už zbydou jenom dokumentární diváci. A ti tu vaši kabelovku fakt nezachrání. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Odesláno sobota v 14:37 4 dny Stanice Nicku určitě patří k těm oblíbeným a sledovaným i když nejsou u nás v hd. Kdyby zmizely i jinde bylo by to spíš rozhodnutí Paramountu ve prospěch SkyShowtime kde mají i tyto seriály vlastní stream, ale zatím to vypadá jen na Vodafone. Třeba se za pár měsíců vrátí. A třeba už v HD. Minimax, Disney a Déčko budou na tom čísly možná lépe a na Déčku třeba ty Nick a Disney seriály s prodlevou roka dvou běží taky - ale chápu. Tím spíš by se měl Minimax a Disney do HD překlopit konečně taky. Vím, že se zasekle zopakuju po pár letech, ale fakt na českým trhu chybí něco jako Supermax, Boomerang nebo Adult Swim. U toho sportu, jsem sice nesportovní člověk, ale to je lidem fakt těch 15 kanálů málo? Já bych nevěděl na co koukat dřív - ČT sport, Prima sport, 6x Nova sport, 3x Eurosport, 4 další sporty, extrém a golf. Jo, O2 má navíc svoje Oneplay a Canal sporty - ale fakt je to takovej rozdíl? Nevím, ptám se. Jsem z doby kdy v kabelu bylo 30 stanic celkem a ne 30 stanic jen sportovních jak u O2 :D Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno sobota v 18:19 4 dny Ono nejde o to, jestli je lidem 15 sportovních kanálů málo. Jde o to, že konkurence má toho sportu prostě víc. Někdy násobně víc (ano, mluvím o One Play). Takže skuteční hardcore sportovní fanoušci už Vodafone opustili dávno.SkyShowtime má seriály z Nicku se zpožděním. A někdy je dokonce i to Déčko vysílá dřív. Což je k zlosti. A že tam dodneška není film Tlapkové Patroly Rocky's Cat-astrophe, který na Nick Jr. běžel už před prázdninami, taky o něčem svědčí. A to je jenom jeden příklad za všechny. Bohužel minimálně pro náš trh to vypadá, že jsou kanály Nickelodeonu pořád důležitější, než SkyShowtime. A o to víc bude jejich zrušení u VF nás rodiče bolet. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Odesláno sobota v 18:30 4 dny Proč do toho taháte sportovní kanály? Vypadá to, že by si je chtěl vyměnit za dětské. V rodině už děti nemáme, ale neřeším kolik je dětských stanic.A určitě VF si neřekl, že zruší dětské na úkor sportu. Asi si spočítali co je pro ně výhodnější. - - - - PROTESTOV
Odesláno sobota v 19:29 4 dny Cože? Sorry, ale co takhle si nejdřív přečíst o čem jsme s Jackem debatovali, než napíšeš nějakou kravinu, která je totálně OT?Já jsem prostě jen nepsal, že sportovní fanoušci už Vodafone opustili. Když se Jackovi zdálo, že je sportovních kanálů u VF dost, tak jsem mu prostě napsal, že konkurence jich má víc a nabídka VF v tomto směru prostě patří k nejslabším na trhu. A rozhodně jsem nikde nepsal nic o tom, že by měl VF vyměnit jedny za druhé. To je čistě tvůj konstrukt a vkládání do úst něčeho, co jsem neřekl. Co si VF spočítalo netuším. Ale přijde mi mi, že nestojí ani o sportovní diváky, a teď už ani o ty rodinné. Takže si to za mě asi spočítalo špatně. Protože reálně, jací diváci po tomto zrušení zbudou? Jenom dokumentární. Protože dokumentární kanály jsou u VF asi to jediné, co ještě může někoho přitáhnout. Sportovní nabídka je tak slabá, že sportovní diváci jsou už dávno jinde. Po zrušení tří z nejpopulárnějších dětských kanálů zmizí i rodiny s dětmi. No a filmoví diváci, ti už dávno lineární televizi s hromadou reklam (navíc u stále více případů nepřeskočitelnou) nesledují a odešli na streamovací služby. Takže kdo VF zbývá? No, moc toho už fakt není. To buďme upřímní. A pokud se alespoň v jedné kategorii výrazně nezlepší, tak nové zákazníky nezíská a naopak bude přicházet o ty, co má teď. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Odesláno sobota v 19:53 3 dny Sportovni fanousci mame Oneplay, ktere asi nabiizi vse pohromade a Vodafone TV mam kvuli DVB-C a HBO. Kam se bude profilovat Vodafone TV zajima i me. Upraveno sobota v 19:54 3 dny uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Zlín
Odesláno sobota v 20:08 3 dny @Peno Klídek, nemyslel jsem konkrétně tebe, ale napsal jsem to mohl, to je fakt. No, ale když já píšu kraviny tak ty tu zas zbytečně a naivně brečíš. VF je fakt jedno,že odejdeš, tv stanice fakt není jejich priorita. A víš co je na demokracii super? Že můžeš psát o jiném, že píše kraviny, stejně tak dobře, že můžeš změnit dodavatele tv signálu. - - - - PROTESTOV
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.