Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nové stanice

Doporučené odpovědi

Odesláno
před 4 hodinami, Technikus napsal:

Mně osobně je to jedno, tento nový program nepotřebuji a stejně tak nepotřebuji končící programy skupiny Paramount.

Skupinu Paramount nemám rád od té doby, co ukončila vysílání hudebních programů MTV a programu Paramount Network. MTV Europe je zbytečný program, který je úplně o ničem. Snad jenom programy Nickelodeon budou možná dětem a teenagerům chybět.

• Basic
  • BezLimitu L
  • Základní, Cinema, Family
  • Vodafone TV app, CA modul, Compal CH7465
  • Plzeň Doubravka
  • Test rychlosti internetu
Odesláno

Zajímavá strategie. Jeden program přidají a 4 zruší.

• Cable+ 500
  • Premium One
  • ALLinONE
  • Compal CH7465
  • Ostrava-Zábřeh
Odesláno

Dog&cat tv už běží.

• Bez kabelu Naplno 5G
  • Maxi
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Pardubice
Odesláno

Já jako rodič tedy pořád doufám, že s těmi Nickelodeony je to jenom nějaký nepovedený a dost hloupý vtip. Už tak je nabídka dětských kanálů (obecně v Česku, ne jen u VF) mizerná a zrušit ty nejzajímavější z nich (a buďme upřímní, dětem je fuk, že to není v HD, ty chtějí Sponge Boba a Tlapkovou patrolu), tím si koledujete o odchod rodinných zákazníků, kteří nepochybně dneska tvoří jádro vašich zákazníků. Sportovní diváci už odešli dávno a teď už zbydou jenom dokumentární diváci. A ti tu vaši kabelovku fakt nezachrání.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul
  • Hodonín
Odesláno

Stanice Nicku určitě patří k těm oblíbeným a sledovaným i když nejsou u nás v hd. Kdyby zmizely i jinde bylo by to spíš rozhodnutí Paramountu ve prospěch SkyShowtime kde mají i tyto seriály vlastní stream, ale zatím to vypadá jen na Vodafone. Třeba se za pár měsíců vrátí. A třeba už v HD. Minimax, Disney a Déčko budou na tom čísly možná lépe a na Déčku třeba ty Nick a Disney seriály s prodlevou roka dvou běží taky - ale chápu. Tím spíš by se měl Minimax a Disney do HD překlopit konečně taky. Vím, že se zasekle zopakuju po pár letech, ale fakt na českým trhu chybí něco jako Supermax, Boomerang nebo Adult Swim.

U toho sportu, jsem sice nesportovní člověk, ale to je lidem fakt těch 15 kanálů málo? Já bych nevěděl na co koukat dřív - ČT sport, Prima sport, 6x Nova sport, 3x Eurosport, 4 další sporty, extrém a golf. Jo, O2 má navíc svoje Oneplay a Canal sporty - ale fakt je to takovej rozdíl? Nevím, ptám se. Jsem z doby kdy v kabelu bylo 30 stanic celkem a ne 30 stanic jen sportovních jak u O2 :D

• Cable+ 1000
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Hlavní město
Odesláno

Ono nejde o to, jestli je lidem 15 sportovních kanálů málo. Jde o to, že konkurence má toho sportu prostě víc. Někdy násobně víc (ano, mluvím o One Play). Takže skuteční hardcore sportovní fanoušci už Vodafone opustili dávno.

SkyShowtime má seriály z Nicku se zpožděním. A někdy je dokonce i to Déčko vysílá dřív. Což je k zlosti. A že tam dodneška není film Tlapkové Patroly Rocky's Cat-astrophe, který na Nick Jr. běžel už před prázdninami, taky o něčem svědčí. A to je jenom jeden příklad za všechny. Bohužel minimálně pro náš trh to vypadá, že jsou kanály Nickelodeonu pořád důležitější, než SkyShowtime. A o to víc bude jejich zrušení u VF nás rodiče bolet.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Hodonín
Odesláno

Proč do toho taháte sportovní kanály? Vypadá to, že by si je chtěl vyměnit za dětské. V rodině už děti nemáme, ale neřeším kolik je dětských stanic.

A určitě VF si neřekl, že zruší dětské na úkor sportu. Asi si spočítali co je pro ně výhodnější.

• -
  • -
  • -
  • -
  • PROTESTOV
Odesláno

Cože? Sorry, ale co takhle si nejdřív přečíst o čem jsme s Jackem debatovali, než napíšeš nějakou kravinu, která je totálně OT?

Já jsem prostě jen nepsal, že sportovní fanoušci už Vodafone opustili. Když se Jackovi zdálo, že je sportovních kanálů u VF dost, tak jsem mu prostě napsal, že konkurence jich má víc a nabídka VF v tomto směru prostě patří k nejslabším na trhu. A rozhodně jsem nikde nepsal nic o tom, že by měl VF vyměnit jedny za druhé. To je čistě tvůj konstrukt a vkládání do úst něčeho, co jsem neřekl.

Co si VF spočítalo netuším. Ale přijde mi mi, že nestojí ani o sportovní diváky, a teď už ani o ty rodinné. Takže si to za mě asi spočítalo špatně. Protože reálně, jací diváci po tomto zrušení zbudou? Jenom dokumentární. Protože dokumentární kanály jsou u VF asi to jediné, co ještě může někoho přitáhnout. Sportovní nabídka je tak slabá, že sportovní diváci jsou už dávno jinde. Po zrušení tří z nejpopulárnějších dětských kanálů zmizí i rodiny s dětmi. No a filmoví diváci, ti už dávno lineární televizi s hromadou reklam (navíc u stále více případů nepřeskočitelnou) nesledují a odešli na streamovací služby. Takže kdo VF zbývá? No, moc toho už fakt není. To buďme upřímní. A pokud se alespoň v jedné kategorii výrazně nezlepší, tak nové zákazníky nezíská a naopak bude přicházet o ty, co má teď.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Hodonín
Odesláno

Sportovni fanousci mame Oneplay, ktere asi nabiizi vse pohromade a Vodafone TV mam kvuli DVB-C a HBO. Kam se bude profilovat Vodafone TV zajima i me.

Upraveno uživatelem Michal Kourek

• Basic
  • -, sLimitem M
  • ALLinONE, 18+
  • Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Zlín
Odesláno

@Peno Klídek, nemyslel jsem konkrétně tebe, ale napsal jsem to mohl, to je fakt. No, ale když já píšu kraviny tak ty tu zas zbytečně a naivně brečíš. VF je fakt jedno,že odejdeš, tv stanice fakt není jejich priorita. A víš co je na demokracii super? Že můžeš psát o jiném, že píše kraviny, stejně tak dobře, že můžeš změnit dodavatele tv signálu.

• -
  • -
  • -
  • -
  • PROTESTOV

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague