Přejít na obsah

Lev 1974

Uživatel
  • Příspěvky

    37
  • Registrace

  • Přítomen

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Super 500 Mb/s
  • Vodafone mobilní služby
    Super
  • Vodafone televize
    Komplet
  • Vodafone zařízení
    CA moduly a Vodafone prémium box
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Ostrava-Zábřeh
  • Speedtest

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Lev 1974's Achievements

Úroveň 5

Úroveň 5 (5/14)

  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator

Nejnovější odznaky

4

Popularita

  1. Lev 1974

    Nové stanice

    Děkuji, škoda že jste tuto odpověď neoznámili včera. Nemusel jsem box dávat do továrního nastavení, několikrát odpojovat od el.sitě a ve finále volat k vám a řešit to s technikem,který potvrdil,že to v nabídce v boxu opravdu není. Martin.
  2. Lev 1974

    Nové stanice

    Raději udělejte něco, aby ve vašich boxech šlo naladit nový program Sporty TV. Zatím běží jen přes CA moduly. Děkuji Martin.
  3. Lev 1974

    Nové stanice

    Zdravím , tak na vodaf.boxu ani po kompl.restartu a ani po několikátém odpojení od sítě stále Sporty tv nenalezeny. Že by to ještě nepustili? Na tv s CA modulem naladěno, ale stále nic.
  4. Lev 1974

    Nové stanice

    Zdravím , tak vodafone přijde o 3 programy a místo nich jeden,který již v nabídce vysílá ve 4k, tak jej souběžně bude vysílat akorát v HD. A to je vše. Tomu říkáte náhrada??? AMS již v nabídce vysílá. Tak že taky nic nového. Proč nehodláte přidat něco opravdu, čím by jste potěšili klienty jako např Travel XP, teď vznikl tv o vodě atd. Všichni operátoři okolo přidávají, jen vy ubíráte a nic nepřidáváte. 2 sport.programy za rok dost ubohé. Zlaté UPC. Koukám že jsme šli z deště pod okap a předpovědi,že po koupi vodafone si dost pohoršíme se jen čím dál více naplňují. Martin.
  5. Lev 1974

    Řázení programů na stb

    Přikládám nějaké fotky ohledně toho řazení programů.
  6. Lev 1974

    Řázení programů na stb

    Děje se to na prémiovém stb od vodafone.
  7. zdravím všechny, jen chci upozornit na nemožnost vlastního seřazení některých programů, protože na stb mají stejné pořad.číslo jako např. ČT 24 HD,CNN PRIMA NEWS,TA3 HD,POLAR mají číslo 129??? Dále TVP 1,CGTN DOC.,TV8,FRANCE 24 A FRANCE 24 HD,1+1,KBS WORLD,CGTN NEWS,CNN,EURONEWS DE,TV 1000,ABC,TVP INFO,TVP2,DEUTSCHE WELLE,EIRONEWS HD mají všichni číslo 138????oba kanály LEO TV číslo 150 + prime video rovněž číslo 150???? Prosím o uvedení věci do pořádku. Děkuji, Martin.
  8. Lev 1974

    Nové stanice

    Dobrý den, proč nepřidáte už konečně do nabídky Travel XP. Všichni ostatní operátoři jej mají v nabidce a myslím si, že daný program co se týče pestrosti a žánrů má co nabídnout. Děkuji za odpověď, Martin.
  9. Já bych rád věděl, jestli se někdy dočkáme vtv přes chromecast. Nebo je to o neschopností týmu vodafone . Jen slibují a prodlužují naši trpělivost. Naposled po prázdninách a za chvíli je konec roku a nikde nic. V tomto byli UPC machři!
  10. A kdy prosím umožníte sledovat vodafone tv přes chromecast ?? Děkuji za odpověď, Martin.
  11. Lev 1974

    Nové stanice

    Zdravím, mohu poprosit o frekvence ohledně CA modulů. Díky moc,
  12. Lev 1974

    Nové stanice

    Souhlasím,že ať raději převedou co nejvíce stanic z SD do HD,kde ten rozdíl je markantní a 4k řeší pak,protože kvůli pár pořadů není nutno tak rychle spěchat. Sám mám tv podporující 4k a rozdíl mezi full HD a 4k z větší vzdálenosti není skoro poznat. Ale SD a full HD tam je rozdíl pořádný. Tím chci říct že nejsem proti 4k, ale je třeba zvážit co je důležitější.
  13. Lev 1974

    Nové stanice

    SK UPC má bohatší tv nabídku než české (UPC)vodafone. Hlavně ty jejich paskvily ABC a TV8! Co přidali opravdu stojí za to......Opravdu od spojení nepřidali kromě Love nature nic zajímavého. A s tou STV3 jsou fakt trapní když to jako jediní nechtějí zařadit,na rozdíl od ABC,TV8 a spol.
  14. Lev 1974

    Nové stanice

    Ahoj zdravím všechny. Měl bych dotaz k vám, jelikož vodafone se k tomu staví všichni víme jak, jestli se během tohoto měsíce nechystají nějaké novinky ohledně tv program. nabídky. Děkuji Martin.
×
×
  • Vytvořit...