Odesláno sobota v 21:55 3 dny Hele, já Vodafone TV rušit nehodlám. Aspoň zatím ne. Na Nickelodeony mám alternativu, která ale pro děcka nebude tak jednoduchá, jako prosté zapnutí seťáku. Ale jsou současná generace, takže se to naučí. Akorát asi pak zruším ten druhý seťák, který pro mě přestane mít smysl, když byl primárně pro děcka. Ale to je tak všechno.Nicméně já tu nemluvím o sobě, ale obecně. A myslím, že obecně po zrušení Nikelodeonů ten odliv rodin, který VF bolet bude, prostě přijde. To je moje předpověď. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Odesláno neděle v 07:54 3 dny @Peno jak to můžeš vědět, že lidi kvůli nedostatku dětských stanic odejdou a to v takovém počtu aby je to bolelo? To samé bylo když se objevilo Oneplay se sportem a VF neudělal vůbec nic aby jim jen trošku konkuroval. Já si naopak myslím, že to tam neřeší a televize není jejich hlavní pro výdělek.Mají jedny z nejdražších telefonních služeb v Evropě a přesto u nich lidé jsou a jen nadávají, protože není kam jít. Všichni tři si dávají sakra velký pozor aby měli ceny a služby podobné ne li stejné. - - - - PROTESTOV
Odesláno neděle v 08:13 3 dny Jenže v případě televizních služeb tu není oligopol tří. To je dost podstatný rozdíl. Sportovní diváci už opravdu odešli a myslím, že VF to dost bolelo, protože kdo odešel s televizí, s největší pravděpodobností odešel i s internetem. A to už VF bolet bude.Ale ano, hlavní pro VF jsou mobilní služby. Ale právě to je ten problém. Protože když pro ně není televize a pevný internet hlavní zdroj příjmů, nemají důvod se snažit. Proto byla chyba, že úřady svého času povolily prodej UPC Vodafone. K tomu nemělo dojít a důvod proč sklízíme dneska my klienti. Jenže dneska už s tím nic nenaděláme. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Odesláno neděle v 08:48 3 dny @Peno Ano, nic s tím nenaděláme, můžeme si o tom jen povídat a nebo fakt odejít. Já si myslím, že je víc diváků a zájemců o sportovní balíček než dětský balíček. Takže když VF dovolil, že je konkurence sportem válcuje tak jim už nebude vadit, že jim podle mě menší část lidí odejde kvůli dětským pořadům. K přesné statistice se ani jeden nedostaneme, jsou to jen naše dohady. Ale tím, že VF nijak aktivně nezlepšuje televizní nabídku je jasné, že jim je to tak trošku fuk kolik lidí ještě odejde. Jinak, to je fakt tak velký rozdíl v těch dětských stanicích co má VF a konkurence? Pro mě ve sportu zas tak velký rozdíl není, tam mi chybí jen anglická liga, ostatní mě osobně nezajímá. - - - - PROTESTOV
Odesláno neděle v 09:48 3 dny Ono to může být dáno i tím, že Vodafon (skoro) přesně ví, kolik lidí se jim dívá na ty programy co ukončují a kolik za ně platí.Takže si přesně spočítají co to přinese nebo o co příjdou.Nepočítám, že budou odcházet ti, co na ty programy nekoukají ... Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
Odesláno neděle v 12:31 3 dny Jenom ty, co jsou IPTV. S těmi, co mají DVB-C, se můžou klouzat. - - ALLinONE CA modul OVA
Odesláno neděle v 12:50 3 dny Nevidí ty co mají CA modul, ale statisticky se to dá dopočítat ... Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
Odesláno neděle v 17:24 3 dny Protože je Eurosport 2 už asi dva měsice v jiném muxu Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
Odesláno neděle v 20:31 2 dny před 11 hodinami, dad18 napsal:Jinak, to je fakt tak velký rozdíl v těch dětských stanicích co má VF a konkurence? Doposud ne. Ona ta nabídka dětských kanálů je v Česku obecně mizerná a Vodafone měl doposud všechny podstatné. Pokud ale vyřadí tři nejdůležitější, zatímco konkurence je zachová, bude to hned o něčem jiném. Pak ten rozdíl opravdu velký bude. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.