Jump to content

DVB-T MUX1 kanál 21 nekoukatelný

petrmet

Recommended Posts

@petrmet a kolikrát si kvůli tomu kontaktoval Vodafone ? z toho co jsem tady četl jsem pochopil že jednou telefonicky, když nebudu počítat toto fórum. Neříkám že by to nemělo stačit, pokud to neřeší, tak se musíš připomenout.

• Agree 2
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

@petrmet jediné co Vám ještě mohu poradit, tak zde Vám dávám odkaz na TV Start https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/tv-start/

jinak jak jsem psal zavolat znovu na Vodafone, a nebo si zajít na prodejnu a přímo z prodejny zavolají na datovou podporu

• Premium, Super DSL
  • Basic, Premium 5G, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard
  • Praha, Nová Ves
  • Speedtest

Bože, kam to všechno spěje. Jsem více než 16 let klientem užívajícím služby TV mini a na začátku Fiber Power 10, který platí, nikdy nic nedlužil, pomoc od techniků za celou dobu potřeboval 2x, z toho jednou dálkově a jednou osobně, když nepočítám instalaci zásuvky. Na fóru, které vždy fungovalo jako podpora a rádce uživatelů, tak si najednou připadám jako línej debil, který otravuje s něčím, na co vlastně nemá nárok a jen zdržuje a obtěžuje ostatní. Asi už jsem starý a ničemu nerozumím. Děkuji za pomoc zkušených a chytrých a těším se na další rady.

• Internet 300
  • -
  • TV Start
  • Wifi Modem Compal
  • Praha 10

Tak jinak, zde na fóru můžeme diskutovat, ale to je tak jediné. Tohle bez technika prostě nepůjde. Psát sem 14 dní nic nezmění na stavu, nabízel jsem už 2x objednání technika / servisu. Já, kdybych se dovolal, tak trvám na objednání servisu rovnou, žádné zkoumání, žádné ověřování, předávání. Z toho, co bylo napsáno je minimální šance, že není závada na straně Vodafone.

• Agree 1
  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest

• 1 month later...

Vypadl mi celý veřejnoprávní MUX 21 474 MHz v DVB-T na P11. Zkoušel jsem různé kabely originál od UPC i připojit se přímo na zásuvku, nic nepomohlo. Ostatní kanály (39) v pořádku, síla signálu 95. Bohužel zrovna daná TV neumí zobrazit HD kanály ČT. Co s tím, volat techniky?

• Agree 1
  • 150 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal bridge, 4x CA modul
  • Praha