SlávekB Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Už na začátku jsem vyjádřil podezření, že se jedná o problém někde jinde, než na modemech. Teď večer, před naplánovanou dopolední návštěvou technika pro výměnu modemu, jsem pozoroval, že spojení se zdá být nečekaně stabilní. A skutečně - ačkoliv ještě zhruba před třemi hodinami byla ztráta pingů blízko 50 %, nyní opakovaně dosahuji nulových ztrát. Jak přímo z rozhraní modemu, tak z připojeného stroje. Přičemž verze firmware modemu je stále ta nová. Takže to nyní vypadá, že mé počáteční podezření se možná potvrzuje a výměna modemu tak bude jen zbytečný úkon a další komplikace ☹️. Nezbývá, než počkat na ráno a dopoledne, jak se to bude dál vyvíjet. Protože i ráno bylo spojení spolehlivé - nulové ztráty, tak jsem ještě rychle zavolal na podporu a zrušil výjezd technika a plánovanou výměnu modemu. A vzhledem k tomu, že se ztrátovost napravila někdy mezi 22. hodinou a půlnocí, tak opravdu nepředpokládám, že by nějaký technik zrovna v tu dobu dělal nějaký vzdálený zásah na našem modemu - ostatně ani nebyl restart modemu. Proto předpokládám, že spíše proběhla nějaká údržbu či restart na zařízení někde cestou na straně Vodafone sítě. Quote - - - - Praha 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 To může být klidně i nějaké nahodilé rušení, které se ještě může opakovat, na technické podpoře by to měli vidět jejich systémech i zpětně. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
crlazar Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 tak přišel jiný technik a vyměnil svíčky, samozřejmě to nešlo a měl to udělat někdo jiný. Když mi zavolali, musel jsem vše znovu vysvětlovat a řekli, že zavolají znovu, aby naplánovali výměnu modemu (znovu) za jiný model (ne compal) - od včerejšího rána doteď žádný hovor. zákaznický servis je hrozný. Nikdy předtím jsem za 10 let nemusel volat do UPC, takže nemohu srovnávat, ale jejich podpora se mi po více než 3 týdnech s tímto problémem vyloženě nelíbí. Quote Kabel 150 Mb/s Basic Klasik Compal Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted June 17, 2022 Help center Share Posted June 17, 2022 @crlazarPěkné dopoledne, ozvěte se nám prosím přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, ať se na to můžeme podívat. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
crlazar Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Udělal jsem to a otevřelo to nové pouzdro... jeden už jsem měl otevřený od května. I did that and it opened a new case ... I had one already opened since May. Quote Kabel 150 Mb/s Basic Klasik Compal Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted June 17, 2022 Help center Share Posted June 17, 2022 @crlazarWhat email address did you write to us from? Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
crlazar Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 same as the one used on this forum and linked to my account. Quote Kabel 150 Mb/s Basic Klasik Compal Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
DCG Posted June 19, 2022 Author Share Posted June 19, 2022 Dobrý den, 4. 6. 2022, 15:51, jsem psal e-mail na opravime@vodafone.com. Uběhlo 10 pracovních dní a žádná odpověď nedorazila. Zpráva č. 1265084. 10. 6. 2022, 17:18, jsem psal e-mail na opravime@vodafone.com. Uběhlo 5 pracovních dní a žádná odpověď nedorazila. Zpráva č. 1274204. Můžete se na to podívat a odpovědět? Quote Kabel 300 Mb/s - Klasik Compal CH7465VF Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted June 20, 2022 Help center Share Posted June 20, 2022 @DCGPěkné dopoledne, za prodlení se moc omlouvám, kolegům jsem poslala urgenci. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
DCG Posted June 20, 2022 Author Share Posted June 20, 2022 @Veronika - Vodafone: Děkuji za vyřízení. 1 Quote Kabel 300 Mb/s - Klasik Compal CH7465VF Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts