Odesláno 20. října 2023 1 rok Vodafone nabízí dva nové tarify s neomezeným voláním a až 10 GB dat Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 21. října 2023 1 rok 10GB dat za 7 stovek. No, nekupte to, za ty prachy. To bych se, milý Vodafone, radši viděl studenej! - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 2. prosince 2023 1 rok narazil jsem na nabídku s Kaufland Card 😄 https://www.vodafone.cz/tarify/kaufland/ Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 7. prosince 2023 1 rok V 5. 5. 2022 v 14:53, Tube napsal: Priznam se, ze pri poslednim hovoru s retencnim oddelenim (stacilo si vyzadat v samoobsluze OKU kod) mi nabidli za 345,25- Neomezene volani, neomezene SMS a 5GB dat @Ivo2003Jen pro informaci, za ten čas mi VF upravil nabídku na 7+2GB v aplikaci. Na Spotify, sem tam Hotspot kvůli NTB někde mimo signál, a běžné serfování po zprávách mi to stačí a po pravdě mnohdy nevyužiju ani půlku z toho. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.