Jump to content

Zmatena nabidka tarifu

Recommended Posts

Tak jsem z toho jelen. Vodafone mi nabizi tarif za 336,-Kc, ale z toho co pisou mi neni jasne, zda je volani neomezene, nebo jen 130 minut? Dale tam nabizeji 3Gb dat, ale o kousek dal pisou, ze v ramci EU datujete neomezene. 🙂  Super nabidka...

https://www.vodafone.cz/tarify/limitovana-nabidka-tarif-3gb/

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

No a co pisou pod napisem Nakupem tarifu ziskate? Pro slepe to sem pastnu: 

Neomezené volání a SMS v ČR

Voláte neomezeně, a to do všech mobilních i pevných sítí v ČR. SMS posíláte také neomezeně do všech mobilních sítí v ČR.

Roaming v EU v ceně

V EU už jste jako doma, takže v jejím rámci voláte, SMSkujete a s tímto tarifem i datujete neomezeně.

Edited by homberg
  • Agree 1
  • Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Praha

Pro mě by platil sloupeček s cenou.A kdybych si nebyl jist,tak bych asi kontaktoval KC,kde by měli přesně vědět,jak to s tímto balíčkem opravdu je.Tady ti moc lidí nepomůže,protože samy víme to,co ty.Následně bych sem hodil ironický post o tom,jaké že  mají zase chaotické nabídky a na co si dát pozor

• Super
  • Super
  • ALLinONE
  • CA modul
  • Brno-Kohoutovice

Popis toho tarifu v levé části je špatně, to neomezené volání neplatí. Je to neomezené pouze pokud jde o SMS, volání má volných minut jenom 130 minut. Co se týká dat, tak limit jsou pořád 3 GB a ono "neomezeně v EU" se vztahuje k samotnému používání, nikoliv k objemu těch 3 GB. Edited by Adolf.Shitler
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Me je to jasny, ze je to nesmysl. Dal jsem to sem jen jako zajimavost, jako upozorneni na to, s jakymi informacemi jsou schopni vyjit na verejnost, respektive jakou (ne)maji kontrolu zverejnovanych informaci.

Uz si toho vsimli i jinde

https://dotekomanie.cz/2022/05/vodafone-predstavuje-tarif-za-336-kc-mesicne/

Edited by homberg
  • Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Praha

Ten tarif od VF je stejně ptákovina, to už líp vychází Kaktus s NEŘEŠTO, kde je za 300 Kč měsíčně 100 minut (při tarifikaci 1+1) + 100 SMS + 6 GB dat (sociální sítě datově neomezeně) a 8 GB dat v EU. Vše navíc s tím, že se nevyčerpané jednotky převádí do dalších období.
  • Agree 1
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Priznam se, ze pri poslednim hovoru s retencnim oddelenim (stacilo si vyzadat v samoobsluze OKU kod) mi nabidli za 345,25- Neomezene volani, neomezene SMS a 5GB dat

• Agree 1
  • Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
  • Speedtest