mirij Posted April 13, 2022 Share Posted April 13, 2022 Dobrý den. je možné prosím v Můj Vodafone přidat možnost vypnout odesílání SMS zpráv každý měsíc s údaji k platně faktury a i SMS zprávy o obdržené platbě? Obtěžuje mne to, nechci to, nepřeji si to. Pražská plynárenská mě to neposílá. Pražská energetika mě to neposílá. Poskytovatel internetového připojení mě to neposílá. Nikdo mě to neposílá kromě Vodafonu. 3 Quote Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted April 14, 2022 Help center Share Posted April 14, 2022 @mirijPěkné dopoledne, rozumím tomu, že pro někoho tato informace není důležitá. Vypnutí této informační SMSky však neumožňujeme a slíbit změnu vám bohužel nemůžu. 1 2 Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpa Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Jestli ono to nebude proto, že ostatní za to musí platit, zatímco Vodafone obtěžuje zadarmo. 1 1 Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Je fakt že když platíte třeba inkasem nějakou pevnou částku, která je každý měsíc stejná, tak takové SMS nedávají moc smysl a vlastně to může být docela otravné, takže jestli to takhle mirij má, tak ho docela chápu. 6 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Z me zkusenosti mi to osobne pomohli. Dlouho platim inkasem, ale asi pred 14ti lety se mi stalo, ze mi neprisla sms ze by platba probehla. Takze jsem reagoval drive, nez me VF upozornil ze dluzim. Na lince VF se slecna take divila, ze kdyz mam inkaso, ze se platba nestrhla a poprosila me at zaplatim jednorazove. Druhy mesic jsem si na to dal pozor a zopakovalo se to. Pak uz se to nikdy nestalo. 2 Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritchy Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Připojiji se. SMS jsou obtěžující a nechci je dostávat. Vyúčtování mi chodí do mejlu a na přikládané faktuře je datum splatnosti. To je řekl bych více jak dostačující. Quote 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Většina telefonů umožňuje u zpráv z konkrétních čísel nastavit tzv. "tiché oznámení", takže člověk pak ani příchozí SMS neregistruje. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirij Posted April 15, 2022 Author Share Posted April 15, 2022 @Adolf.Shitler Ne, já chci aby po té SMS zprávě na telefonu nebyla ani památka. Vůbec nic. Ani číselný údaj, že mám jednu příchozí zprávu (což mne nutí se podívat od koho a co to je). Ani slabý zvuk. Prostě vůbec nic. Úplná skartace. Ale díky za radu. Ještě bych rád dodal, že jsem se nikdy nikomu s žádnou platbou neopozdil. Za časů UPC také žádné pevně dané automatické SMS s vyúčtováním nechodily - to jen, abych doplnil výčet od koho nechodily. V 14. 4. 2022 v 9:59, Veronika - Vodafone napsal: a slíbit změnu vám bohužel nemůžu. Co tedy vlastně můžete? Copak je to takový problém dodělat do systému tuto možnost konfigurovatelně? Ve výchozím stavu může být třeba zapnutá, to je mi jedno. 4 Quote Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JakubS Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 Jsem rad, ze tato SPAMujici sms zprava nevadi jenom mne. Prosim o zapnuti moznosti o vypnuti Pravidelné SMS o Vyúčtování. Opravdu me tato zprava otravuje zivot! Verim, ze se snazite vse ulehcit svym zakaznikum a i zivot. Dekuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 @mirij Pak už zbývá jenom pořízení nějaké extra SIM (např. Kaktus s kreditem 10 Kč za prodejní cenu 0 Kč i s bezplatným doručením až domů a nutností dobít jednou za rok min. 50 Kč) pro účely uvádění tel. čísla těm subjektům, jenž posílají nevyžádané SMS :D 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts