tomus Odesláno 12. července 2021 Sdílet Odesláno 12. července 2021 V Brně a na Jižní Moravě bude tento týden pravděpodobně vypnuto analogové TV vysílání v kabelové síti exUPC, Na televizoru v analogovém TV vysílání běhá na všech kanálech informace, že vysílání bude ukončeno v týdnu od 12. 7. 2021 4 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. července 2021 Sdílet Odesláno 13. července 2021 Docela by mě zajímalo, kolik lidí na kabelu ještě analog používá. 3 Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 13. července 2021 Sdílet Odesláno 13. července 2021 No tak já mám v provozu 3 televize. V obýváku a druhém pokoji mám TV přes STB, jsou to TV z dnešní éry., ovšem v kuchyni mám malou CRT, která umí přehrát VHS kazety., malá úhlopříčka, vyrobeno někdy v první polovině 90-tých let. HDMI nezná. Tak tam mám analog. Paní to používá jako kulisu při vaření. Až ten analog zruší, konečně se tam uvolní místo pro věci, které do kuchyně patří. 1 Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 13. července 2021 Sdílet Odesláno 13. července 2021 @sodekcz No, ve Vodafone se to asi brzy dozví 😄 ale obávám se, že to bude takové číslo, že bychom ho nečekali. Osobně bych očekával pár desítek lidí, ale mám takové tušení, že jich bude mnohonásobně více. @Ivo Mašek A nebo tam bude muset přijít jiná TV či DVB-T box. @tomus Ukončena budou i analogová rádia. 4 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. července 2021 Autor Sdílet Odesláno 13. července 2021 Tak analog v Brně už je ode dneška vypnutý, už je tam jen černá obrazovka s informací. to zase vymyslela nějaká chytrá hlava, nechat tam kolovat informaci o ukončení jeden a půl dne a pak to hned vypnout, tohle tam mělo být aspoň 14 dní před vypnutím, aby se na to lidi mohli připravit, takhle budou zbytečně naštvaní bombardovat zákaznickou linku. A ještě analogová rádia k tomu. 🙄 2 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 14. července 2021 Sdílet Odesláno 14. července 2021 Je to 10 let, co v JMK zhasl analog z terestriálních vysílačů, takže UPC/VF tu agónii ještě slušně prodloužil :) 3 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 14. července 2021 Sdílet Odesláno 14. července 2021 (upraveno) Ked tu tak mnohí vypisujú, že chcú lepší upload.. to bez uvoľnenia spodného pásma (do 200 MHz) nepôjde. Upraveno 14. července 2021 uživatelem quadra2030 2 Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. července 2021 Sdílet Odesláno 14. července 2021 já se spíš divim, že to nezrušili už dávno 😮 když sem kolem roku 2010 cpal lidem služby tehdejšího upc, tak už v tý době sme převáděli na digitál všechno, co šlo 🤔 i když ona za to byla malá provize, tak na to ostatní dost kašlali 🙄 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkoci Odesláno 15. července 2021 Sdílet Odesláno 15. července 2021 V 14. 7. 2021 v 11:45, quadra2030 napsal: Ked tu tak mnohí vypisujú, že chcú lepší upload.. to bez uvoľnenia spodného pásma (do 200 MHz) nepôjde. Můžu se jako laik zeptat, co to reálně znamená pro lepší upload? To vypnuli pouze v této oblasti nebo se to vypíná v celé republice? Jedná se o cílené uvolnění frekvencí za účelem dosažení lepšího uploadu v blízké budoucnosti nebo pouze o vypnutí archaických služeb? Díky za odpověď Citovat - Super+ - - Praha 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. července 2021 Sdílet Odesláno 15. července 2021 @pkoci Kabelem se vše šíří na určitých frekvencích. Je třeba tyto frekvence uvolnit, aby mohly být využity pro jinou službu. Jedná se tedy o vypnutí archaických služeb z důvodu přípravy na budoucí navyšování uploadu. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.