Jenda Posted September 18 Share Posted September 18 já zase můžu potvrdit, že VS wifi5 je těžká bída, alespoň bridge drží Quote Premium - Cinema Vodafone Station WiFi 5 Kladno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted September 20 Share Posted September 20 Provozujete někdo VS "naležato"? Na stojato se mi nevleze, tak mám Nerudovskou otázku "Kam s ním?" Když ho položím, tak aby se za chvilku neuvařil. Zatím dožívám na Technicoloru, ale... Zlatá Cisca, která šla i postavit i položit. Quote Basic Red Basic Základní CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted September 20 Share Posted September 20 (edited) Otázka co směrování integrovaných antén při naležato. Každopádně z horní strany, z "komínu" sálá teplo ven. Edited September 20 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenda Posted September 20 Share Posted September 20 @Zlaťákmám naležato, ale v bridgi Quote Premium - Cinema Vodafone Station WiFi 5 Kladno Link to comment Share on other sites More sharing options...
brnas Posted October 3 Share Posted October 3 ahoj, nepodarilo se mi dohledat, tak se zkusim zeptat tady. V nastaveni stationu nemuzu nikde najit zadny bandwidth limiter, nic jako qos nebo podobne. je cesta, jak limitovat rychlost pro konkretni zarizeni? diky Quote - - - - Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkoci Posted October 3 Share Posted October 3 Ne, tam si nenastavíte ani DNS. Jedině přepnout modem do bridge mode a pořídit nějaký lepší router (Tplink za 1 500,- to není). 1 Quote Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5 Praha 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rypak Posted October 4 Share Posted October 4 Ahoj, pročítám si tohle dlouhé vlákno, ale jsem zatím na straně 13/93 🙃takže se o některých zajímavostech dozvím asi tepreve časem... Chtěl jsem se proto zkušenějších fóristů zeptat, zda k VS a VS6 jsou na tomto fóru vlákna ke konkrétním aspektům zařízení. Prosím případně sdílejte odkazy, abych se svými příspěvky přilnul ke stávající struktuře, abych nezakládal zbytečně nová, když už se téma řeší v nějakém stávajícím. Při té příležitosti si dovolím odkázat na vlákno k dhcp, které jsem založil právě proto, že jsem konkrétně k dhcp VS6 vlákno nenašel. Quote Premium Premium - Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted October 4 Share Posted October 4 Doporučuji naučit se tady používat vyhledávání, vlevo nahoře (na mobilu symbol lupy), tam už tě to navede k tomu co tě zajímá, sám ho často využívám a je to šikovná pomůcka, jenom upozorňuji že je potřeba tam zadat minimálně čtyři znaky aby to vyhledávalo se třema to bohužel nefunguje. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted Wednesday at 03:14 PM Share Posted Wednesday at 03:14 PM Jak často vychází novej firmware na routery? To není jak u telefonů, kde vychází pořád nějaké bezpečnostní zabezpečení? Station má verzi z dubna AR01.04.137.04_021624_7249.PC20.20 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted Wednesday at 04:04 PM Share Posted Wednesday at 04:04 PM Vychází, když je vydá výrobce a Vodafone v něm nenalezne chybu, kterou by vrátil k opravě. 2 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts