Jump to content

Modem Vodafone Station

Ritchy

Recommended Posts

Provozujete někdo VS "naležato"? Na stojato se mi nevleze, tak mám Nerudovskou otázku "Kam s ním?" Když ho položím, tak aby se za chvilku neuvařil.

Zatím dožívám na Technicoloru, ale...   Zlatá Cisca, která šla i postavit i položit.

• Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno
  • Speedtest

• 2 weeks later...

ahoj, nepodarilo se mi dohledat, tak se zkusim zeptat tady. V nastaveni stationu nemuzu nikde najit zadny bandwidth limiter, nic jako qos nebo podobne. je cesta, jak limitovat rychlost pro konkretni zarizeni?

diky

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno

Ahoj, pročítám si tohle dlouhé vlákno, ale jsem zatím na straně 13/93 🙃takže se o některých zajímavostech dozvím asi tepreve časem...
Chtěl jsem se proto zkušenějších fóristů zeptat, zda k VS a VS6 jsou na tomto fóru vlákna ke konkrétním aspektům zařízení. Prosím případně sdílejte odkazy, abych se svými příspěvky přilnul ke stávající struktuře, abych nezakládal zbytečně nová, když už se téma řeší v nějakém stávajícím.

Při té příležitosti si dovolím odkázat na vlákno k dhcp, které jsem založil právě proto, že jsem konkrétně k dhcp VS6 vlákno nenašel.

• Premium
  • Premium
  • -
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha

Doporučuji naučit se tady používat vyhledávání, vlevo nahoře (na mobilu symbol lupy), tam už tě to navede k tomu co tě zajímá, sám ho často využívám a je to šikovná pomůcka, jenom upozorňuji že je potřeba tam zadat minimálně čtyři znaky aby to vyhledávalo se třema to bohužel nefunguje.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest